📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dam piwo, niech wyjdzie z poczekalni.
W między czasie idę zrobię popcorn i poczekam na przewidywany ogień z dupy obu stron
W między czasie idę zrobię popcorn i poczekam na przewidywany ogień z dupy obu stron
Zwróćcie uwagę jak ten człowiek włada Polskim językiem,jak spokojnie mówi, jak rzeczowo potrafi przedstawić temat bez nienawiści i spokojnie mówić o innych,nawet gdy jest przeciwko nim.
Takich ludzi boi się dzisiejsza hołota rządząca, która zawsze bełkoce, wyśmiewa, ubliża i pieni się z byle powodów, mówi ogólnikami i często przytacza kogoś, nie podając konkretnych faktów.
Takich ludzi boi się dzisiejsza hołota rządząca, która zawsze bełkoce, wyśmiewa, ubliża i pieni się z byle powodów, mówi ogólnikami i często przytacza kogoś, nie podając konkretnych faktów.
szkoda, że popełnili mu samobójstwo. Bardzo mądry człowiek.
A to skurwysyny, na pal i ich zwłoki ociekające juchą dać świnią zeżreć.
Polecam przeczytanie wywiadu gen. Petelickiego z Onet.pl. Ciekawe kwestie tam poruszał, a także wspominał o tym, jak wszyscy "najważniejsi" naszego zacnego kraju otrzymali sms-y z wiadomością, że samolot się rozbił i oficjalną przyczyną ma być błąd pilotów, o raz o tym, że Amerykanie dobrze wiedzą, co tam się stało, a ujawnienie nieudolności naszego śledztwa, a właściwie jego brak skutkowałby dymisją rządu. Co jak widać nie pozostało bez echa...
Zaraz znajdzie się gromada sadisticowych lemingów, którzy zwyzywaja wszystkich, którzy mają iq wyższe od nich (czyli powyżej 50) przez co nie wierzą w przypadki, wypadki i zbiegi okoliczności. Generał powiedział za dużo, uciszyli faceta. Prof. Jerzy Urbanowicz drążył sprawę Smoleńska, napisał raport o liczeniu głosów na ruskich serwerach-zmarł 3 dni po jego ujawnieniu. Pilot JAKa zeznawał prawdę-zeznawać już nie będzie. Przecież to wszystko zbiegi okoliczności, samobójstwa bez listów pożegnalnych na początek weekendu, brzozy z tytanu i kiełbasa z trotylem...
Ja tylko się zastanawiam ile Polska i nasi obywatele jescze są w stanie wytrzymać zanim wyjdą na ulice i zrobią rewolucje tak aby odpędzić te wszystkie złodziejskie mordy, które są przy korycie od x- lat, ile jeszcze jestesmy w stanie znieść kłamstw płemieła dzięki któremu dobrze żyje się elitom, a ja z wykształceniem wyższym tyram jak wół za 850 zł miesięcznie ile kurwa jeszcze !?
Krata zimnego piwa za ten materiał.
meil1 napisał/a:
Ja tylko się zastanawiam ile Polska i nasi obywatele jescze są w stanie wytrzymać zanim wyjdą na ulice i zrobią rewolucje tak aby odpędzić te wszystkie złodziejskie mordy, które są przy korycie od x- lat, ile jeszcze jestesmy w stanie znieść kłamstw płemieła dzięki któremu dobrze żyje się elitom, a ja z wykształceniem wyższym tyram jak wół za 850 zł miesięcznie ile kurwa jeszcze !?
Tak właśnie Cię widzę.
Co do Filmu, szanuję go jako twórcę i dowódcę jw2305. Czasy PRL? Porażka. To samo do polityki, nie nadaje się gość.
PS. mam na was wyjebane polityczni napinacze.
Aż mnie głowa boli jak czytam wypociny o tym jakim petelicki był patriotą, był takim samym gównianym agenciakiem jak cała reszta, tyle że zobaczył że tak dalej być nie może bo jest syf w kraju i sie wygadał, no i dostał za to kulke w łeb od swoich kolegów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów