"...Za sprawę mojej Ojczyzny,______________
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.Ja-ah-qu-ub-el, mam takie jedno pytanie, Ty jesteś za PiSem? Tzn. głosujesz na nich i popierasz ich działania? Serio pytam, możesz mi nawet na PW napisać, jeżeli nie chcesz rozmawiać "publicznie".
Pojawia sie temat na forum o tym ze specjalnie wpakowali wszystkich do jednego samolotu, ze kontrolerzy specjalnie zle ich nawigowali, ze Ruscy wytworzyli ta sztuczna mgle, ze Ruscy za pomoca satelity wprowadzily do TU-154 bledne dane GPS,
To moze teraz cos ode mnie - jest cos takiego ze alkohol moze sie wytworzyc w organizmie posmiertnie, cos czytalem na ten temat,ale jesli Blasik mial te 0.6 promila to co? wystarczy ze sobie 0.2 wypil, na jego miejscu tez bym tak zrobil, moze nawet mu sie lepiej myslalo, czy te 0.6 jest jakims powodem dla ktorego teraz bedziemy sie gryzc z innymi? Czy te 0.6 przyczynilo sie do katastrofy czy to moze
dlatego podjeli decyzje o ladowaniu, jest wyraznie w stenogramie, ale przeciez lepiej to przemilczec bo to Putin z Komorowskim i Tuskiem wszystko zaplanowali.
nie wstydzę się, PiS jest jaki jest, trochę też gębę dorobiły im niektóre media, wiadomo które, ale uważam tę partię za mniejsze zło
śmieszny jesteś, żydzi i nie tylko oni w Polsce chcą tylko zarobić na sprzedawaniu kraju 2 potężnym sąsiadom. więc szufladkowanie mnie w kategoriach polskiego antysemity raczej ci nie wyszlo.
chanukę to chyba komorowski obochdzi
A traktat lizboński, no cóż to tylko papierek, na razie jeszcze nawet nie ważny
Nijak ma się to to prób cenzury internetu czy niszczenia narodu na różne sposoby łacznie z bronieniem zbrodniarzy komunistycznych
Nie szufladkuje cie, tylko piszę, o co kogo oskarżasz i nie martw się, żydzi też by mnie nazwali antysemitą (chociaż się za niego nie uważam, bo nie "lubię" ich dlatego, że ich interes jest zazwyczaj sprzeczny z naszym, a nie ze względu na to, że to "żydzi"). Nie wiem, czy po prostu odwracasz kota ogonem, czy nie zrozumiałeś intencji mojej krytyki ==> PiS robi/robiło to samo co znienawidzona przez ciebie platforma.
No patrz:
rp.pl/artykul/75805.html
Miło, że pominąłeś sprawę Jedwabnego :].
Hahhahahahaahah, serio? Wielki obrońca suwerenności i niepodległości Ja-ah-qu-ub-el, piszę jak zwykły, tępy komuszek? Ja pierdolę, czego to ludzie nie zrobią, żeby obronić swego idola...
ACTA też była tylko "papierkiem", bronienie zbrodniarzy komunistycznych uprawiane np. przez GW, to też tylko tekściki, nic nie znaczące papierki...
Człowieku, gadasz, jak typowe lemingi, których tak nienawidzisz.
Ps. trzeba myśleć, być strategiem, kombinować, wchodzić w układy i sojusze (...) a nie strzelać focha albo rzucać się na wszystkich jak wściekły. Właśnie przez takich ludzi robiących wszędzie gnój obóz patriotyczny ma wszędzie przejebane
Zaraz znajdzie się gromada sadisticowych lemingów...
kolego, jesteś intelektualną amebą