18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
🔥 Traktor zagłady - teraz popularne
siwens84 2023-03-04, 23:34 18
Siedzę z drineczkiem w ręku , dzieciaki na górze śpią żona u koleżanki a ja mam wyrzuty sumienia przez tego Drina że o dzieci nie dbam...
co takie dzbany mają w głowach ?
Zgłoś
Syn_Milionera 2023-03-04, 23:36 1
Bardziej przykre jest to, że to prawdopodobnie psychopatyczna matka chce dać nauczkę facetowi i pokazuje ich dziecku jaki to tata zły.
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2023-03-04, 23:39 1
Pewni że jego?
Zgłoś
Grubywiór 2023-03-04, 23:48 106
To jest typowe zachowanie końcowego etapu ataku epilepsji. Babka prawdopodobnie złapała typa „w trakcie” dlatego dla jego bezpieczeństwa go nie kładzie, dopiero po wszystkim kładzie go na glebie jak mija zesztywnienie.
Zgłoś
łechtaczka 2023-03-04, 23:53 6
Zwykła padaczka alkoholowa, podobno wystarczy kilka lat jebania codziennie browara i tak się może to skończyć. Poczytajcie sobie o zespole abstynencyjnym
Zgłoś
jawox 2023-03-05, 0:25 18
Jak na moje, dość ostry atak padaczki i tyle
Zgłoś
MaxLosI 2023-03-05, 2:48 2
Jak coś takiego może być przyjemne, że ludzie się decydują ćpać ??
Zgłoś
KapitanBomba74 2023-03-05, 7:50 1
Chuj mu w dupe ,jeżeli woli chlać, jego wybór
Zgłoś
martils 2023-03-05, 7:51 30
siwens84 napisał/a:

Siedzę z drineczkiem w ręku , dzieciaki na górze śpią żona u koleżanki a ja mam wyrzuty sumienia przez tego Drina że o dzieci nie dbam...

..u koleżanki ?
Zgłoś
Carti 2023-03-05, 8:20 19
to jest padaczka a nie dragi
czemu siejesz ferment
Zgłoś
postpost 2023-03-05, 9:43 3
siwens84 napisał/a:

taaa... noże masz naostrzone?
Zgłoś
P................l 2023-03-05, 10:37 8
martils napisał/a:

..u koleżanki ?

Siedzę*sobie z rogami na głowie
Zgłoś
jkllll485 2023-03-05, 10:59 3
Padaka a,nie odjazd
Zgłoś
PsikutaBezS 2023-03-05, 11:30
Grubywiór napisał/a:

To jest typowe zachowanie końcowego etapu ataku epilepsji. Babka prawdopodobnie złapała typa „w trakcie” dlatego dla jego bezpieczeństwa go nie kładzie, dopiero po wszystkim kładzie go na glebie jak mija zesztywnienie.

Taa... na tle alkoholowym, ćpania albo zbyt długim graniu w Minecrafta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów