Matka jest nauczycielką historii w podstawówce. Poniżej zdjęcie jednego z ciekawszych egzemplarzy pracy w grupach z czwartej klasy, którą robili niedługo po katastrofie smoleńskiej. Jak widać Polacy to urodzeni rasiści
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chociaż długopis mogłeś zmienić jak ocenę sobie wystawiałeś na czerwony =)
to "a wpierdol chcesz" mocne
@ThunderZ Ocena i wszystkie uwagi są na czerwono jebany daltonisto. Praca jest orginalna. Nie zrobiłem jej sam bo kurwa po co?
jeśli nawet prawdziwe to i tak słabe jak piczy włos.
Nie ma to jak dopisać "A wpierdol chcesz" na pracy, której nauczyciel już nie zobaczy... +10 do szacunku ludzi korytarzy.
Ktoś mi wytłumaczy jak to możliwe ,ze jego matka jest nauczycielką i w trakcie oceniania dała mu obejrzeć prace z napisem "a w pierdol chcesz" ,ktora uczeń musiał dopisać dopiero po zobaczeniu oceny? Chyba ,ze teraz uczniowie w podstawowce uczą się teleportacji i się jej do domu teleportował, napisał i znów się odteleportował.
up@
Po oddaniu prac dopisał ten wpierdol, wjebał w zeszyt, po jakimś czasie nauczycielka zbierała zeszyty do sprawdzenia i znalazła to. Ale i tak te pismo jakieś za ładne.
Po oddaniu prac dopisał ten wpierdol, wjebał w zeszyt, po jakimś czasie nauczycielka zbierała zeszyty do sprawdzenia i znalazła to. Ale i tak te pismo jakieś za ładne.
@WhyMe? dokłądnie! Zobaczcie powtarzające się litery - od kiedy dziecko w 4 klasie ma różne style i charaktery pisma np. litera "j" lub "rz" czy też "y" psina jest w kilku różnych rodzajach, poza tym przyjrzyjcie się zdaniu "Możliwość dalszej kolonizacji" ...dla mnie to fake!
kurwa... mógł gówniarz na sadola wbijać to byśmy mu więcej o mudżynach powiedzieli
"w pierdol" <facepalm>
Tak, ja jestem specjalistą od grafologii, ksw, wypadków lotniczych i formuły 1, proszę zadawać pytania
Executtor napisał/a:
@WhyMe? dokłądnie! Zobaczcie powtarzające się litery - od kiedy dziecko w 4 klasie ma różne style i charaktery pisma np. litera "j" lub "rz" czy też "y" psina jest w kilku różnych rodzajach, poza tym przyjrzyjcie się zdaniu "Możliwość dalszej kolonizacji" ...dla mnie to fake!
Velture napisał/a:
Ktoś mi wytłumaczy jak to możliwe ,ze jego matka jest nauczycielką i w trakcie oceniania dała mu obejrzeć prace z napisem "a w pierdol chcesz" ,ktora uczeń musiał dopisać dopiero po zobaczeniu oceny? Chyba ,ze teraz uczniowie w podstawowce uczą się teleportacji i się jej do domu teleportował, napisał i znów się odteleportował.
@Executtor
Może dlatego kurwa, że to praca w grupach młocie ? No tak skąd masz wiedzieć jak to wygląda jak nigdy do szkoły nie chodziłeś.
@Velture
Oczywiście milordzie, już przechodzę do rzeczy. Gdybyś więcej się uczył, a mniej "szerloków" oglądał to też byś do tego doszedł, otóż praca została oddana do oceny, nauczycielka ocenia, oddaje do wglądu i zabiera prace do domu jako "dowód", żeby mały śmieć nie kłamał potem, że dostał 6. Autor pewnie znalazł ją gdzieś na biurku.
Myślenie nie boli kurwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów