18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
pb93 2014-06-20, 20:12
Zgórowany strzał na komore, poza tym rogacz chyba w pierwszej klasie wieku wiec koleś nie ma sie czym chwalić
Zgłoś
natking 2014-06-20, 20:25 1
K0saZNosa napisał/a:

zabijanie zwierząt jest złe ale mięsko to by się zjadło

polowanie jest pedalski, nie zabijanie

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
lukaszq15 2014-06-20, 21:30
brawo dla mysliwego, za to ze poczekal az koziolek sie zatrzyma i precyzyjnie strzelil na komore. Bedąc czesto naganiaczem tzw. mięsiarze strzelaja do zwierzęcia w biegu i w wieksosci przypadkow nie trafiaja w zwierze lub je kalecza
Zgłoś
Zygzaq 2014-06-20, 23:15 2
@up
Dokładnie, po co strzelać bez sensu, kaleczyć zwierzę, żeby się męczyło a potem padło gdzieś w rowie. Trochę chodziłem na nagonki, też się dopytywałem z ciekawości i wiem, że myśliwi są potrzebni, bo bez nich sarny i dziki tak się mnożą że niszczą pola, i wtedy rolnicy podnoszą wielki raban, no i w sumie mają rację. Kiedyś nadmiar saren itp eliminowały np wilki, a teraz ludzie to muszą robić. Myśliwi oprócz utrzymywania liczebności stad muszą też liczyć zwierzęta, oraz dokarmiać zimą. Każdy myśliwy jak wstępuje do koła, musi postawić swój paśnik, i albo płaci np 300zeta na kwartał składek, albo np 200zł i do tego np 300 kilo ziemniaków zimą dla zwierząt.

I myśliwi ustalają ile mogą ustrzelić w danym roku, oraz że np do jelenia strzelają z broni gwintowanej o energii 6tys juli, żeby nie kaleczyć, ale od razu zabić.

Dlatego wkurwia mnie jak ktoś nie wie i się nie zna, a pierdoli że źle że zabijają.
Ale się kurwa rozpisałem.

To tylko kawałeczek pierdolonego komentarza, a ty zachowujesz się tak, jakbym krzywdził twoją matkę.

PS: lolshock.com/
Zgłoś
Maek 2014-06-21, 0:47 1
natking napisał/a:

I nie wierzę w to "utrzymanie bezpiecznej liczebności i ochronę gatunku". Jakiś argument, ktoś, coś? Serio, jestem ciekaw.

To taki z dupy argument, ale jakiś musi być! Trzeba się jakoś usprawiedliwiać.

Natura tak wszystko rozkminiła, że bez naszego "utrzymywania liczebności" zwierzątka sobie poradzą. Kiedyś radziły sobie doskonale, tylko teraz nagle bez odstrzału ekosystem się spierdoli? Ładne bzdury

Jak nie trudno zauważyć człowiek potrafi w temacie "natura" tylko coś spierdolić.

Serdeczne chuj w dupę myśliwym i całej reszcie tych jebanych patałachów i życiowych pizd

Zygzaq napisał/a:

I myśliwi ustalają ile mogą ustrzelić w danym roku, oraz że np do jelenia strzelają z broni gwintowanej o energii 6tys juli, żeby nie kaleczyć, ale od razu zabić.

Pierdolenie, zimą co chwile widać ścieżki krwi na śniegu na końcu których leży dzik, sarna czy jeleń. Już przy mnie nikt nawet tego tematu nie porusza, ale kiedyś słyszałem wiele razy rozmowy o łażeniu za postrzeloną zwierzyną i czekaniu aż padnie.

Tak czy inaczej, jak już pisałem ludzie których to jara naprawdę musieli być przynajmniej za gnoja konkretnie gnębieni, że teraz mają tak zryty łeb.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów