Śmiech Marka Konrada i facepalm kolesia- Bezcenne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
jak się ogląda, to się sam ryj uśmiecha
i to bez rumunów, Murznów, Jehowych i bab z kutasami, jednak się da
i to bez rumunów, Murznów, Jehowych i bab z kutasami, jednak się da
nordland88 napisał/a:
Aż zajebało gównem jak to włączyłem.
pewnie z ryja ci zajebało, nie bierz więcej z dupy do buzi
Już kurwa Konrad nie umiałeś odmienić ? Albo odmieniasz albo nie, zdecyduj się ...
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2011-03-17, 22:36 ]
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2011-03-17, 22:36 ]
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
Marek KONRAT kurwa! jak byś się czuł gdyby Twoje nazwisko ciągle przekręcali? tyle lat gra i wszystko jak krew w piach;D
Następny, kurwa, Witkens Sritkens. KONDRAT, do kurwy nędzy, KONDRAT, analfabeto.
Do wszystkich, którym nieszczęsna literówka wielce przeszkadza.
Czepiacie się jednej pieprzonej literówki jakbyście nie mieli większych problemów w prawdziwym życiu. Nie jestem cyborgiem, takie rzeczy się zdarzają a wy od razu reagujecie, jakbym III wojnę światową rozpętał. Rzucacie kurwami na prawo i lewo myśląc, że cały sadol zaraz postawi wam piwa za komenty. Brawo, rzucajcie dalej. Mnie osobiście "uderzył" by 1 post inteligentniej osoby niż cała masa wypowiedzi tępych gimnazjalistów.
Amen.
Czepiacie się jednej pieprzonej literówki jakbyście nie mieli większych problemów w prawdziwym życiu. Nie jestem cyborgiem, takie rzeczy się zdarzają a wy od razu reagujecie, jakbym III wojnę światową rozpętał. Rzucacie kurwami na prawo i lewo myśląc, że cały sadol zaraz postawi wam piwa za komenty. Brawo, rzucajcie dalej. Mnie osobiście "uderzył" by 1 post inteligentniej osoby niż cała masa wypowiedzi tępych gimnazjalistów.
Amen.
Odmień być ... Po angielsku to średnio inteligentny gimbus na kacu potrafi....
A odmień przejść w odniesieniu do :
Przeszedłem grę - gra została przeze mnie .........
Albo obejść:
Obszedłem jezioro.
Jezioro zostało przeze mnie ...........
Do roboty znawcy języka ojczystego.
Bo o stary kawał dla rusycystów z podstawówki "Jak się dosłownie mówi DOBROBYT po rosyjsku" to nie pytam - większość nawet nie wie co to bukwy
A pan Kondrat jak zwykle zajebisty
Kto pamięta "Historię żółtej ciżemki" cwaniaki sadystyczne
A odmień przejść w odniesieniu do :
Przeszedłem grę - gra została przeze mnie .........
Albo obejść:
Obszedłem jezioro.
Jezioro zostało przeze mnie ...........
Do roboty znawcy języka ojczystego.
Bo o stary kawał dla rusycystów z podstawówki "Jak się dosłownie mówi DOBROBYT po rosyjsku" to nie pytam - większość nawet nie wie co to bukwy
A pan Kondrat jak zwykle zajebisty
Kto pamięta "Historię żółtej ciżemki" cwaniaki sadystyczne
Jako dodatkowa atrakcja sadystyczna - choć wtedy o tym nie wiedziałem - był przymus chodzenia do kina na twórcze dzieła.
I fart był jak klasa załapał się z rozdzielnika na polski film ...
Tym co mieli nieszczęście chodzić na produkcje ZSRR szczere do bólu -
CHUJ MNIE TO OBCHODZI, dobrze że to nie byłem ja
To był film i w kinach go wyświetlali
Jako dodatkowa atrakcja sadystyczna - choć wtedy o tym nie wiedziałem - był przymus chodzenia do kina na twórcze dzieła.
I fart był jak klasa załapał się z rozdzielnika na polski film ...
Tym co mieli nieszczęście chodzić na produkcje ZSRR szczere do bólu -
CHUJ MNIE TO OBCHODZI, dobrze że to nie byłem ja
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów