Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odmień być ... Po angielsku to średnio inteligentny gimbus na kacu potrafi....
A odmień przejść w odniesieniu do :
Przeszedłem grę - gra została przeze mnie .........
Albo obejść:
Obszedłem jezioro.
Jezioro zostało przeze mnie ...........
Do roboty znawcy języka ojczystego.
Bo o stary kawał dla rusycystów z podstawówki "Jak się dosłownie mówi DOBROBYT po rosyjsku" to nie pytam - większość nawet nie wie co to bukwy
A pan Kondrat jak zwykle zajebisty
Kto pamięta "Historię żółtej ciżemki" cwaniaki sadystyczne
Nie wszystkie czasowniki posiadaja strone bierna. I tak wlasnie jest w wypadku obejsc i przejsc.
Nie wszystkie czasowniki posiadaja strone bierna. I tak wlasnie jest w wypadku obejsc i przejsc.
Łał ...
No może i tak, ale od czego jest słowotwórstwo w postaci np:
Jezioro zostało przeze mnie obejsznięte
Drętwiaku humanistyczny
Oczywiście na Woodstock napierdalają Ci którzy widzieli go tylko w TV. Impreza fajna, atmosfera zajebista, a syfu i śmieci tyle samo co po innych masowych imprezach.
wszyscy moi koledzy metale co jezdza na to cos wchodza na sadistica. jest tu was duza wiec zaraz bedzie obrona i ból dupy brudstokowiczow
I jeszcze raz obejrzę
mamusia Cię nie puściła na zajebistą imprezę i teraz beczysz baranie obesrany ^^ poczekaj jak będziesz miał 18 lat i mama pozwoli to sobie pojedziesz faceciku
@WonsatyDrwal
mamusia Cię nie puściła na zajebistą imprezę i teraz beczysz baranie obesrany ^^ poczekaj jak będziesz miał 18 lat i mama pozwoli to sobie pojedziesz faceciku
noo, już się nie mogę doczekać kiedy dam nura w błoto na brudstoku. moje marzenie się spełni!
To nie ideologia lecz zwykły brud i hołota. Takie są fakty dokumentowane zdjęciami i relacjami świadków, ponadto słowa organizatora które potwierdzają ten brudny stan rzeczy, czego chcieć więcej?
a faktem jest to, że jak za przeproszeniem w dupie byłeś i gówno widziałeś, to się nie wypowiadaj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów