Ale Jarosław pracuje jak może i w planach jest 2500 MW do 2021 roku.
Ale Jarosław pracuje jak może i w planach jest 2500 MW do 2021 roku.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Będziecie też produkować masę ciekawych filmów ukazujących wasza glupote na sadiatica.
Czy o szacunek i sympatię do przeciwnika, jakim był Tusk? Oraz nazywania PO przyjaciółmi?
Czy o zdanie "Fundamentalną sprawą jest nasza przynależność do Unii Europejskiej. Traktujemy to jako poważny sukces. Sukces w ramach polityki, której celem jest dalsza modernizacja naszego kraju. Wzrost dobrobytu jego obywateli, a także wspólne europejskie bezpieczeństwo. Dążymy do jak najlepszych stosunków z wszystkimi państwami, które należą do Unii Europejskiej"
A może o zdanie "Polska potrzebuje rozliczenia win. Ale Polska jeszcze bardziej potrzebuje zgody."
P.S. jak ktoś nie rozumie, to jest takie powiedzenie "przewracać się w grobie"
wsjp.pl/index.php?id_hasla=29173
już zapomieliscie co było i co miało nastąpić
Za kilka godzin wy lewaki(tyle że za oceanem) będziecie produkować terawaty energii jak będziecie płuc na Trumpa jego wyborcow , palić samochody, dewastować ulice.
Będziecie też produkować masę ciekawych filmów ukazujących wasza glupote na sadiatica.
O tak. Podobno już wieczorem na ulicach Detroit będą rozdawać darmowe telewizory.
Bardzo dowcipne!szczególnie że on tam leży w kawałkach
Czyli nie jest jednym agregatem, ma konstrukcję modułową? Malutkie dynama spięte w jedną, niewielką całość, tak?
Czyli nie jest jednym agregatem, ma konstrukcję modułową? Malutkie dynama spięte w jedną, niewielką całość, tak?
Raczej chodzi o to, że ze względu na delikatne połączenia konstrukcji nie można zbytnio obciążać jej ruchem obrotowym i bez nowego potencjometra to by się rozpadł i nie dawał energii wcale.
Miał byś tuska albo trzaskowskiego to byś miał
Masz rację. Tyle, że ani PiS ani PO nie jest dobrym wyborem.
Rzecz w tym, że w Polsce nie ma kogoś, na kogo chciałoby się głosować. W związku z tym głosuje się PRZECIW komuś, wybiera mniejsze w danej chwili zło, no i mamy to, co mamy.
PiS zachłysnął się poparciem, podczas gdy jest zaledwie mniejszym złem. Do czasu.
Co?
W jakim ty narzeczu piszesz?
Kolejny "patriota", który skończył edukację i naukę języka polskiego w drugiej klasie podstawówki?
Nie wiem, czy dobre rozumiem tę polszczyznę, ale nie wiem co by było. Za to widzę, co jest.
Co?
W jakim ty narzeczu piszesz?
Kolejny "patriota", który skończył edukację i naukę języka polskiego w drugiej klasie podstawówki?
Zawodówke
A ci co protestują jakie szkoły mają? licealiści studenci
zabić dziecko bo chore, przyjąć imigrantów, homosie, małżeństwa i adopcja homo
Masz rację. Tyle, że ani PiS ani PO nie jest dobrym wyborem.
Rzecz w tym, że w Polsce nie ma kogoś, na kogo chciałoby się głosować.
Mamy jeszcze Szymona Chujownie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów