📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jakiś zjebany kominek gazowy, albo odpalanie benzyną. Niedaleko mnie, jak byłem dzieckiem baba polewała benzyną w piecu bo się nie chciało palić. A jak już się chciało palić to machała butlą w tą i na zad i podpaliła sobie mieszkanie Nigdy jej nie lubiłem
aż broda jej się zapaliła
jak chodzi o dolewanie to niebezpieczne są te bio czy eko kominki na paliwa płynne, końcówka jak się dopala, a te paliwa że by nie jebały są na jakiś alko pali blado niebieskim ogniem którego jak jest widno nie widać za bardzo, łatwo domyśleć się jak wygląda finał, u znajomego ręce poparzone, firanki spalone, dobrze że były drzwi balkonowe blisko to baniak wypierdzielił ale deski na tarasie ucierpiały
jak chodzi o dolewanie to niebezpieczne są te bio czy eko kominki na paliwa płynne, końcówka jak się dopala, a te paliwa że by nie jebały są na jakiś alko pali blado niebieskim ogniem którego jak jest widno nie widać za bardzo, łatwo domyśleć się jak wygląda finał, u znajomego ręce poparzone, firanki spalone, dobrze że były drzwi balkonowe blisko to baniak wypierdzielił ale deski na tarasie ucierpiały
Już lepiej w palnik gazowy z wymiennymi butlami się zaopatrzyć ... koleżanka rozpalała benzyną młoda dziewczyna efekt poparzenia brzucha rąk i spalona kotłownia ... najgorsze że ma z 19 lat a blizny na brzuchu zostały :/
Już lepiej w palnik gazowy z wymiennymi butlami się zaopatrzyć ... koleżanka rozpalała benzyną młoda dziewczyna efekt poparzenia brzucha rąk i spalona kotłownia ... najgorsze że ma z 19 lat a blizny na brzuchu zostały :/
Nie zrazaj sie takimi rzeczami. Brzuch to nie wszystko...
Makijaż się zapalił.
Kobieta co nagrywała to chyba powietrze jej nawet do mózgu dotarło...
po chuj to nagrywali?
po chuj ona tam w ogóle właziła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów