Kciuk masa , wskazujący plus. Logiczne oby tylko palców nie pomylić i odpowiednio podłączyć tu i tu... Z 230v też dziala, potwierdzone info.
Przy 230 lepiej zwilżyć palce aby nie było za dużych strat na przesyle.
Kciuk masa , wskazujący plus. Logiczne oby tylko palców nie pomylić i odpowiednio podłączyć tu i tu... Z 230v też dziala, potwierdzone info.
Coś mi się zdaję że płeć w twoim profilu mija się z prawdą.
Znam kobiety które wiedzą jak odróżnić + i - w akumulatorze, a nawet potrafią odpalić samochód z kabli, ale żadnej którą mógłbym nawet posądzić o rozumienie pojęcia masy.
Kłamiesz, kłamiesz chuju.
Znam kobiety które wiedzą jak odróżnić + i - w akumulatorze, a nawet potrafią odpalić samochód z kabli, ale żadnej którą mógłbym nawet posądzić o rozumienie pojęcia masy.
Płeć to pojęcie płynne, jak to pisałam to byłam mężczyzną
Teraz jako kobieta rozumiem tylko, że sa plusy dodatnie i plusy ujemne, jak to Wałęsa tlumaczyl
Przy 230 lepiej zwilżyć palce aby nie było za dużych strat na przesyle.
Już jej zbok sugeruje żeby w pieroga se wkładała palce, no ładnie
Teraz jako kobieta rozumiem tylko, że sa plusy dodatnie i plusy ujemne, jak to Wałęsa tlumaczyl
A teraz ja rozumiem że to jakiś zawoalowany eufemizm określający kobietę z kutasem.
Kłamiesz, kłamiesz ch*ju.
Ale Amerykę żeś odkrył
ale ty ostatni raz do czynienia miałes z kobietą 5 stycznia 1988 roku. :*
Pięknie zniszczyłeś system.
Chuja prawda, NataliaW to facet. Na może 200 kobiet, które poznałem, żadna, ale to żadna by tego tak nie opisała.
Ty natomiast na 100% jesteś babą, bo nie rozumiesz o co chodzi ale wiesz że poczułaś się obrażona.
Chuja prawda, NataliaW to facet. Na może 200 kobiet, które poznałem, żadna, ale to żadna by tego tak nie opisała.
Widocznie źle szukałeś marnując czas na 200 nie tych lasek
W zawodówce u mnie w klasie elektromechanicznej była dziewczyna i wiedziała więcej niż 3/4 pajaców która wolała sie patrzeć na jej dupe i cycki
Kobiety mają różne sposoby destrukcyjne płeć przeciwną, no tak tak, bo gdyby nie ona to może chociaż jeden by zdał egzamin końcowy XDD
Ja należałem do ten 1/4, zaliczyłem egzaminy a co najlepsze później ją
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów