nieźli agenci
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nazwijcie mnie specem i domorosłym mechanikiem, ale wbrew pozorom to nie jest takie trudne.
Wiem to z własnego doświadczenia, bo posiadałem takie maszyny, a że każda była używana i nie było szkoda naprawiać własnoręcznie to się majstwowało.
Praktycznie każdy seryjny chiński skuter/motorower da się szybko odpalić bez kluczyka. Tak, nawet te już kupione, które stoją na mieście.
Wiem to z własnego doświadczenia, bo posiadałem takie maszyny, a że każda była używana i nie było szkoda naprawiać własnoręcznie to się majstwowało.
Praktycznie każdy seryjny chiński skuter/motorower da się szybko odpalić bez kluczyka. Tak, nawet te już kupione, które stoją na mieście.
to nie polska to brudasy hanysy nie polskie.
Cytat:
to nie polska to brudasy hanysy nie polskie.
A ty co kurwa gorolu pierdolony, pewnie z Sosnowca albo tej zabitej dechami złodziejskiej Warszawy, brudas to Cię zrobił 48 lat temu i po 9 miesiącach zauważył swój błąd.
Najprostsza stacyjka ze skutera ma cztery kable: plus, dwa minusy i "killswitch". W pozycji wyłączonej "killswitch" jest zwarty z minusem i odcina zapłon. Po przekręceniu na ON "killswitch" jest rozłączony i masz zapłon. Proste jak budowa cepa.
Odłączenie kostki stacyjki umożliwi zapłon, ale nie będzie świateł.
Naturalnie można zrobić se światła kablem z dwoma konektorami lub "na krótko".
Mała rada: Jak odcinasz kable to jak najbliżej stacyjki (zaraz przy lutach) gdyż możesz se je potem zlutować i nie trzeba kupować nowej stacyjki.
Odłączenie kostki stacyjki umożliwi zapłon, ale nie będzie świateł.
Naturalnie można zrobić se światła kablem z dwoma konektorami lub "na krótko".
Mała rada: Jak odcinasz kable to jak najbliżej stacyjki (zaraz przy lutach) gdyż możesz se je potem zlutować i nie trzeba kupować nowej stacyjki.
kurwa za iastk kliknac ukryj komentrze to postawilem piwo jakiemus chujkowi wescie mi to usincie a nie bede wiecej piol o robil glujpot ok?
Vilku91, a literowki zrobiles celowo zeby byc bardziej wiarygodnym?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów