18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mockba 2012-04-28, 12:39 5
jestę skuterę
Zgłoś
EdmundKemper 2012-04-28, 12:40 4
No kurwa, ale krejzole.
Zgłoś
T................h 2012-04-28, 12:46 18
Ja pierdole co za dno... będą sie teraz chwalić w szkole przed koleżankami jacy to nie są zajebiści i będą razem bawić sie w sloneczko. Na koniec proponuje żeby dziwnym zbiegiem okolicznosci rodzice jednej z tych "zdolnych bestii" kupili ten skuter i żeby sie szmaciarzowi ta "zdjęta" blokada uruchomila w czasie jazdy. Amen
Zgłoś
r................o 2012-04-28, 13:13 3
szkoda,ze go stara nie poklnela jak staremu loda robila....
Zgłoś
a................t 2012-04-28, 13:52 5
Ten film był wyryty binarnie na ścianach jaskiń 10 000 lat temu
Wszystkie filmiki które wrzuciłeś dzisiaj panie CrazyChocolate gdzieś się już tu przewinęły i to nie raz coś mi tak świta w pamięci.
Zgłoś
vladimir115 2012-04-28, 14:08 2
chcieli zrobić rajdełełełe
Zgłoś
CrazyChocolate 2012-04-28, 14:30
asmodat napisał/a:

Ten film był wyryty binarnie na ścianach jaskiń 10 000 lat temu
Wszystkie filmiki które wrzuciłeś dzisiaj panie CrazyChocolate gdzieś się już tu przewinęły i to nie raz coś mi tak świta w pamięci.

Podaj mi linki proszę i nie Gimbusuj .
Sam byś coś dodał a nie tylko Gimbusujesz na sadolu
Zgłoś
Crane94 2012-04-28, 16:51 13
CrazyChocolate napisał/a:

nie Gimbusuj (...) tylko Gimbusujesz na sadolu

O kurwa, kto Cię urodził? -,-
Zgłoś
Salomon69 2012-04-28, 17:04 82
Zgłoś
tomek1491 2012-04-28, 17:34 6
fejk 1:57 podlozony glos z klanu
Zgłoś
SzczypMojeSuty 2012-04-28, 17:50
Krejzji krejzji KREJZJI is maj lajf.
Zgłoś
Allin23 2012-04-28, 18:15 1
ktoś ostatnio tutaj zrobił takie logo słitastic.pl, jescze trochę i się kurwa przyda.

Beka w chuj, skuter w tesco!
Zgłoś
c24rny 2012-04-28, 18:27 6
ment200 napisał/a:

Ja pierdole co za dno... będą sie teraz chwalić w szkole przed koleżankami jacy to nie są zajebiści i będą razem bawić sie w sloneczko. Na koniec proponuje żeby dziwnym zbiegiem okolicznosci rodzice jednej z tych "zdolnych bestii" kupili ten skuter i żeby sie szmaciarzowi ta "zdjęta" blokada uruchomila w czasie jazdy. Amen

Pierdolisz jak byś im zazdrościł..
Zgłoś
m................1 2012-04-28, 18:33 3
@ment200
O jakiej blokadzie mowa? Może przestudiuj trochę jak to działa i skoryguj swoją wypowiedź. Uwierz, że gdyby którykolwiek z przewodów na filmiku się rozłączył to skuter:
a). Nie wybuchłby
b). Nie przyspieszyłby do prędkości 200km/h
c). Nie straciłby hamulców
d). Kolokwialnie pisząc straciłby prąd.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem