📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nie odpalił
el_kadafi napisał/a:
Powinna być możliwość zabieranie piw.
Masz instrukcję jak go wyciągnąć:
znam wszystkie to wiem
Dźwięk podłożony bo ja jeszcze nie słyszałem żeby tak cyrylicę czytać i to jeszcze na w pół przez brzuchomówstwo w wiadomościach. Zna ktoś oryginalne video do tego dźwięku?
No to jedynie można tutaj zapodać klasyk :]
nie patrz po sobie, ale piwko za materiał własny
To prezenter z Kazachstanu, jakiś tam uznany za niezwykłą dykcję. A to odpalanie diesla, to wyzwanie, którego się podjął. Coś w stylu stołu z powyłamywanymi nogami po ichniemu.
Jak tak na niego patrze to sobie myślę że ludzki twór genetyczny, jakiś taki za piękny, nienaturalny. To chyba że operacje plastyczne i tapeta na ryju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów