18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Odruch Pawłowa
S................i • 2011-12-04, 16:50
- Tato na czym polega "Odruch bezwarunkowy".
- Widzisz synu, "Odruch bezwarunkowy" pojawia się, kiedy np. mijasz murzyna i odruchowo łapiesz się za portfel. Albo, gdy widzisz cygana i masz ochotę zwymiotować.
Zgłoś
F................r 2011-12-04, 16:55 1
Odruch Pawłowa?Odruch Pawłowa?
Coś ty słyszał o Odruchu Pawłowa!
Paweł tu siedzi najebany i sie nie rusza,kurwa!
Zgłoś
N................k 2011-12-04, 17:32 4
Tak się tylko zastanawiam... Odruch Pawłowa nie jest czymś wrodzonym, i żeby dana reakcja istoty myślącej (bardziej lub mniej) mogła się tak nazywać, ktoś musi komuś innemu (dziecku) wpoić dane zachowanie w konkretnej sytuacji. Więc idąc tym tokiem rozumowania - wszyscy rodzimy się dobrzy i lubimy murzynów/cyganów, bo nie warto się ich bać. Brnąc dalej, wychodzi na to, że oni są w porządku, a my jesteśmy skurwysynami - nie żeby mi to przeszkadzało, ale chyba lepiej by tutaj pasował 'odruch bezwarunkowy' wtedy by była jasność, że organizm sam broni się przed tego typu osobnikami.
Zgłoś
S................i 2011-12-04, 17:35 1
NobliwyWojak napisał/a:

Tak się tylko zastanawiam... Odruch Pawłowa nie jest czymś wrodzonym, i żeby dana reakcja istoty myślącej (bardziej lub mniej) mogła się tak nazywać, ktoś musi komuś innemu (dziecku) wpoić dane zachowanie w konkretnej sytuacji. Więc idąc tym tokiem rozumowania - wszyscy rodzimy się dobrzy i lubimy murzynów/cyganów, bo nie warto się ich bać. Brnąc dalej, wychodzi na to, że oni są w porządku, a my jesteśmy skurwysynami - nie żeby mi to przeszkadzało, ale chyba lepiej by tutaj pasował 'odruch bezwarunkowy' wtedy by była jasność, że organizm sam broni się przed tego typu osobnikami.

Masz 100% racji. Poprawione
Zgłoś
androgenius 2011-12-04, 19:44 3
Tylko, że odruch pawłowa jest odruchem warunkowym głąbie

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
S................i 2011-12-04, 20:09 1
androgenius napisał/a:

Tylko, że odruch pawłowa jest odruchem warunkowym głąbie

Zbytnio się podnieciłem tym, że udało mi się coś samodzielnie wymyślić. I w tym całym szale zapomniałem o tej kolosalnej różnicy. Zapomniałem zmienić to w tagach, bo poszedłem ze szczęścia fapować. Czy takie wyjaśnienie zadowala Pana androgeniusa, który jest niewysychającym źródłem wiedzy i mądrości, oraz wzorcem cnót wszelkich?
Zgłoś
androgenius 2011-12-04, 21:21 1
Wyjaśnienia uznaję za warunkowo zadowalające tylko ze względu na dokonaną czynność fapowania, która to czynność jak wszyscy wiemy posiada cechy mogące wywołać chwilową dekoncentrację. Następny raz musisz być bardziej okrzesany zakładając tematy, młody padawanie. Teraz idź i wypałuj się na moją cześć

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
dwakilo 2011-12-05, 2:38 1
@Autor, skompromitowałeś się tytułem więc grzecznie przeproś i sprawa będzie zakończona.

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
cysio0407 2011-12-05, 6:55
Grzecznie przeproś, ale każdego użytkownika oddzielnie.

Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
Zgłoś
S................i 2011-12-05, 7:58 1
W ramach przeprosin, dla każdego coś skapnie
Zgłoś
Suka_Blyat 2011-12-05, 10:11 2
Odruch Pawłowa można nakreślić następująco: gdy mąż energicznie podnosi rękę do góry, żona z automatu kuli się i zasłania głowę
Zgłoś
s................9 2011-12-05, 11:46
Powinno być odwrotnie. przy cyganie za portfel a przy murzynie paw
Zgłoś
j................3 2011-12-05, 14:17
widzisz kurwy na krawężniku i zaglądasz do portfela ile masz hajsu
Zgłoś
Liton 2011-12-05, 14:42
Odruch warunkowy: widzisz znaczek NOP i masz ochotę puścić pawia..

Doucz się gościu co to są odruchy warunkowe i bezwarunkowe, bo pomijając niski poziom humorystyczny, to do tej pory jest błąd w tekście merytoryczny.
Zgłoś
J................o 2011-12-05, 14:52 1
Ojtam Ojtam
Może być i warunkowy. Nawet jak się nie widzialo ani nie słyszało nigdy o cyganach, to po pierwszym bliskim spotkaniu z takim osobnikiem zarówno chcę się rzygać jak i głębiej schować kasę. Tak samo, jakby się żyło cały czas w ciemności a nagle coś by zajebalo snopem ostrego światła w oczy. Tak, jak na widok światła zwęża się zrenica, tak na widok cygana wzbudza zasłużona nienawiść.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów