📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dobry sposób na bardzo wietrzne dni, kilka serii i jakoś człowiek dojdzie do domu
Lol -.- z beryla strzelałem i to nie ma takiego odrzutu. Fake jak chuj, kolo sam lazł do tyłu
strzelaj se kurwa z dwóch, Black Snake. Jak cię nie obróci 2 razy dookoła ziemi to możesz powiedzieć, że jesteś w połowie tak dobry jak on.
beryl ze swoim 5.56 nigdy nie będzie taki jak kbkAK z 7.62...
szacunek ze utrzymał je w kierunku tarczy a nie zaczął zestrzeliwać samolotów...
choć z tym biegiem do tyłu trochę przesadził...
szacunek ze utrzymał je w kierunku tarczy a nie zaczął zestrzeliwać samolotów...
choć z tym biegiem do tyłu trochę przesadził...
wiecie, fizyki się nie oszuka, jeśli on idzie do tyłu to w jakiś sposób może lepiej kontrolować strzelanie do przodu
Black Snake napisał/a:
Lol -.- z beryla strzelałem i to nie ma takiego odrzutu. Fake jak chuj, kolo sam lazł do tyłu
chyba w grze POlskie sily specjanle... Beryl to gowno na kapiszony, AK to SIŁA! (sam mam beryla mini i fuuuuuuu z tym!)
mój wujek który pracuje w wojsku, mówłi że w polsce też jest taki typek i mówili na niego Rambo.
Btw Nie AK 47 tylko AKM. A co do odrzutu to i tak trochę wg Mnie sam odszedł do tyłu.
w GTA S.A. to sie nazywa poziom Hitman. Kod: PROFESSIONALKILLER
Kurwa specjaliści z dupy co nawet broni nie potrafią trzymać. 55kg i strzelałem także ze strzelby mossberg kaliber 12/70 i tylko lekko mnie szarpnęło. Ale ok, mówcie sobie że kurwa w grze bo oczywiście ja nigdy z domy nie wychodzę i mam urojenia, że strzelałem. Czasem mam wrażenie, że idioci którzy czegoś nigdy nie robili, a bardzo by chcieli muszą innym "docinać" -.-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów