Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Gówno prawda. Forth Worth, Texas, 19 września 2021 roku. Samolot to T-45C Goshawk marynarki wojennej, lot treningowy, na pokładzie uczeń i instruktor. Obaj się katapultowali bezpiecznie. Żadnych ofiar śmiertelnych tylko jakieś 47 milionów zielonych strat. Acha - ptak to sępnik czarny. OP ssie kutasa. Źródło:
ktoś coś jaka to gierka chętnie zagram ! ^
Jednonogi chłopiec i jego fejk wrzuty zweryfikowany ponowinie.
Daruj sobie jedno-nogiego chłopca bo to przekracza granicę dobrego smaku.
Co do informacji nieprawdziwej to się zgodzę.
Daruj sobie jedno-nogiego chłopca bo to przekracza granicę dobrego smaku.
Co do informacji nieprawdziwej to się zgodzę.
Jednonogi chłopiec i jego fejk wrzuty zweryfikowany ponowinie.
No i zgasili chłopaka, jego marzenia i fantazje.
Więcej nic nie wrzuci
Skakać z radości, też nie będzie.
jak by mu ujebac drugą to by mogl smakowac podloge odbytem, to wtedy byl by dobry smak ?
Wiecie co, wstyd kurwa naprawdę jak tam można, ogarnijcie się trochę. Stanowimy społeczność, takie zachowanie nie powinno mieć miejsca, dla rozluźnienia atmosfery wrzucam rebus:
Gówno prawda. Forth Worth, Texas, 19 września 2021 roku. Samolot to T-45C Goshawk marynarki wojennej, lot treningowy, na pokładzie uczeń i instruktor. Obaj się katapultowali bezpiecznie. Żadnych ofiar śmiertelnych tylko jakieś 47 milionów zielonych strat. Acha - ptak to sępnik czarny. OP ssie kutasa. Źródło: