📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dlaczego robisz to źle? Zajebisty pomysł i potem nie zalega pierdolona kupa śniegu na poboczach.
Zasypać 5 litrowy baniak z czerwoną farbą i czekać na reakcję kierowców
w Polsce głównych dróg nie potrafią odśnieżyć, a tam to te boczne, przy domach z takim rozmachem...
Autor tematu nie czai bazy.
Autor tematu to szmatogłowy - śniegu na oczy nie widział
właśnie w chuj dobrze robią!!!
Tylko tam jest zasada . Zostawisz auto jak pada śnieg to na drugi dzień nie masz auta. U nas w miastach takiego śniegu nie ma a w górach Takie odśnieżarki są więc o co halo? Pochodzę z gór i śmiało mogę powiedzieć mieszczuchy to pizdeczki zimą za kierownicą(be wyjątku).
Źle to robi? HAHA w Polsce nawet by nie dojechali do tak zaśnieżonego miejsca, już nawet nie wspominając o sprzęcie!
@wudun powiedz, bez wyjatku rajdowca, co po sniegu pruja 150 w lukach. czy czolowce drifterow, ladujacych sie swoimi driftowozami po 120 na mm od barierek. chcial bym widziec jaki kozak jestes jak chociaz jako pasazer z kims takim sie przejedziesz xD
Robisz to źle? Nie wiem co jest złego w wywożeniu śniegu, który odgarnięty by uniemożliwiał jakikolwiek ruch z posesji albo wyrzucany z tego "kombajnu" by zajebał wszystkim domy.
Tam tyle śniegu napada, że nie ma gdzie odrzucać.
Panowie i Panie, koledzy i koleżanki, zwróćcie swą uwagę na cześć roboczą tej odśnieżarki w momencie gdy zwalnia na wymianę ciężarówek tj. sek 12,13 filmu. Po jej prawej stronie z perspektywy kierowcy owej maszyny widać coś jakby wirujące kończyny a sam wirnik jest czerwony, niemniej jednak śnieg czerwony się nie robi więc jest to rzecz zamierzona
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów