Najgorsza jest taka postawa, jak co niektóre upy, że to niepotrzebne. Jeżeli nie chcesz nie oglądaj, nie musisz, ale daj szansę innym.
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
@tataPszemka: Ja właśnie dzięki takim filmikom od ponad roku codziennie jestem na siłowni i dosyć mocno zmieniłem swoje życie. A ty siedź dalej na dupie i nic nie rób.
Akurat z jego wypowiedzi wynika, że nie potrzebuje oglądać durnych filmików by sie zmotywować i wziąć życie za rogi... Więc nie mów, że nic nie robi...
PS. Clip byłby dobry gdyby nie Warszawski koks, który jest teraz usilnie promowany w każdym miejscu o tematyce BB
Rozpierdolił mnie tytuł... "odwarz se rzyć" no kurwa to żyją tylko ludzie pakujący bicora do zajebania, tak?
Swoją drogą co to ma wspólnego z tym portalem?
Rozumiem zdjęcia serca czy wątroby takiego "domowego" kulturysty, ale to?
mądrasku nie znasz mnie więc nie pisz co ja robię a czego nie
a Ty nie znasz ludzi ktorzy ten filmik ogladaja i nie wiesz czy faktycznie to oleja, czy moze jednak rusza dupe, tak wiec nie wypowiadaj sie na ten temat.
sadistic.pl/apel-do-kibicow-gen-zbigniew-scibor-rylski-vt85836.htm?hig...
ps: Powiedzcie jakiemuś robotnikowi po 12h pracy, że się opierdala, bo nie chodzi ni siłkę.
a głupi jesteście bo w tym filmie nie chodzi o siłownię. równie dobrze mogłoby to być kolarstwo, albo gimnastyka artystyczna. tutaj chodzi o zrobienie czegoś, "o podniesienie tłustej dupy" sprzed kompa. Ale! to ma dać motywację ludziom w których jeszcze można pokładać nadzieję że zaczną żyć, a nie będą żreć, srać, tyć, tylko po to żeby zgnić.
to są trzy osoby, możliwe że w tym samym wieku. ale czym się różnią? który jest lepszy, gorszy? być może pierwszy i drugi ma zajebistą osobowość, jest bardzo inteligentny, zabawny, dobrze zarabia. może drugi to geniusz matematyczny, a trzeci jest zwykłym człowiekiem. ale założę się że jakaś ładna fajna dziewczyna wybrałaby tego trzeciego bo primo nie będzie przez całe lato śmierdział potem, sapał i kleił się do pościeli, secundo nie waży mniej od niej. ale po chuj ja się rozpisuję, your life, your choice.
nom, noście te swoje "maćki" , porównujcie sobie kto ma większy "mięsień piwny" , tłumaczcie sobie że "ptaszek musi mieć swój daszek" , że "kto nie ma brzucha ten słabo rucha".
a głupi jesteście bo w tym filmie nie chodzi o siłownię. równie dobrze mogłoby to być kolarstwo, albo gimnastyka artystyczna. tutaj chodzi o zrobienie czegoś, "o podniesienie tłustej dupy" sprzed kompa. Ale! to ma dać motywację ludziom w których jeszcze można pokładać nadzieję że zaczną żyć, a nie będą żreć, srać, tyć, tylko po to żeby zgnić.
ObrazekObrazekObrazek
to są trzy osoby, możliwe że w tym samym wieku. ale czym się różnią? który jest lepszy, gorszy? być może pierwszy i drugi ma zajebistą osobowość, jest bardzo inteligentny, zabawny, dobrze zarabia. może drugi to geniusz matematyczny, a trzeci jest zwykłym człowiekiem. ale założę się że jakaś ładna fajna dziewczyna wybrałaby tego trzeciego bo primo nie będzie przez całe lato śmierdział potem, sapał i kleił się do pościeli, secundo nie waży mniej od niej. ale po chuj ja się rozpisuję, your life, your choice.
jak pierwszy ma kasę to też porucha ^^ to samo drugi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów