📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Siadaj... zmieścisz się śmiało...
A brzozami się nie przejmuj
A brzozami się nie przejmuj
No i zimne piwko dla tego Pana
HAL9000/2 napisał/a:
rozbił się? nie, no to co to tutaj robi?
Może przyleciał po pacjenta z odcięta glowa
Polak potrafi !
Krata zimnego piwa, dla pilota helikoptera. Może dzięki temu, że odważył się tam lądować - uratował komuś życie.
To ja polecam "Powiedz, że się boisz" jak latali piloci w Wietnamie
PhantomMask napisał/a:
To ja polecam "Powiedz, że się boisz" jak latali piloci w Wietnamie
Nie zgadzam się z Tobą, to były inne czasy - kamikaze, wojna, wygranie wojny, "dobro kraju" ponad swe życie - to były priorytety dla tych ludzi.
W chwili obecnej mamy względny pokój w kraju (choć rezerwistów wzywają na potęgę, i nieważne, czy ma 25 lat, czy 55), ale nie o tym mowa.
Gość pokazał klase, i szacun mu się należy, a Ty porównujesz pilotów z wietnamu z pilotami śmigłowców ratunkowych... no sorry...
Kolonie był też dzisiaj wypadek ale policja nie pozwoliła blisko podejść żeby zdjęcia zrobić szkoda bo w senacie silnik wyrwalo po zderzeniu z autobusem
Chyba do tej kobiety w okolicach Ostrowa Wielkopolskiego.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów