Sami zobaczcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ja również piwko dla głównego bohatera mógł go zapić jak to rak wątroby <hahaha> prawdziwy okaz zdrowia
Medycyna - za trudne pojęcie, najlepiej je zaneguje, bo inaczej wyjdzie ze czegoś nie wiem i jestem głupi.
W pl ogół starych ludzi nie przyjmuje swoich leków, albo przyjmuje je nieregularnie, ... Po co im renty na leki skoro ich nie biorą ??
Pacjencie, wszystkich lekarzy instersuje historia twojego nudnego życia, której nikt inny nie chce słuchać nawet jak z nim pijesz. Bardziej fascynująca jest jednak twoja umiejętność przenikania wzrokiem przez drzwii gabinetu lekarskiego by widzieć że lekarze sie obijają. Fakt, tylko w psychiatryku wciskamy ci leki do gardła, gdy jesteś zapięty w kaftan, ... I nie, nie służba zdrowia, tylko OCHRONA ZDROWIA - jest różnica, ...
W pl ogół starych ludzi nie przyjmuje swoich leków, albo przyjmuje je nieregularnie, ... Po co im renty na leki skoro ich nie biorą ??
Pacjencie, wszystkich lekarzy instersuje historia twojego nudnego życia, której nikt inny nie chce słuchać nawet jak z nim pijesz. Bardziej fascynująca jest jednak twoja umiejętność przenikania wzrokiem przez drzwii gabinetu lekarskiego by widzieć że lekarze sie obijają. Fakt, tylko w psychiatryku wciskamy ci leki do gardła, gdy jesteś zapięty w kaftan, ... I nie, nie służba zdrowia, tylko OCHRONA ZDROWIA - jest różnica, ...
Chodzi mi o to że wielu ludzi - pacjentów nie prestrzega tego co mówi lekarz, i to jest smutne bo to podatnicy płacą dosłownie za te błędy, ... gdy później trzeba takiego utrzymywać i wykonywać drogie badania i zabiegi, bo nie chciało mu sie podjąć leczenia na poćzątku gdy było najefektywniejsze i relatywnie tańsze, ...
Jak któś nie studiował medycyny to niech nie podważa tego co lekarze orzekają ... NIE WOLNO mówić o czymś o czym sie pojecia nie ma, ...
Jak któś nie studiował medycyny to niech nie podważa tego co lekarze orzekają ... NIE WOLNO mówić o czymś o czym sie pojecia nie ma, ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów