Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia."A na drzewach zamiast liści będą wisieć...."
Nie ma nic piekniejszego niż dzik zagryzany zywcem przez psy.
Tylko mysliwi to jakies cioty, powinni mies jakas lance, tak jak kiedys polowało się na dziki i przebic dzika owa lancą.
Sadolowe pizdeczki uprzedzam, wilki też zagryzają dzika żywcem, tylko nie ma kto go dobic.
zeby na ciebie polowanie urzadzali psami
jak nie potrafisz rozroznic gowna (nawet nie polowania) od poprostu opierdalania obiadu przez wilczka to jesteś tak głupi jak każdy sądzi
zeby na ciebie polowanie urzadzali psami
jak nie potrafisz rozroznic gowna (nawet nie polowania) od poprostu opierdalania obiadu przez wilczka to jesteś tak głupi jak każdy sądzi
Rozumiem wilczek podchodzi i bezbolesnie zabija dzika, no i ten obiadek, ja pierdole. jak w przedszkolu.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.\Rozumiem wilczek podchodzi i bezbolesnie zabija dzika, no i ten obiadek, ja pierdole. jak w przedszkolu.
jebany durniu, jesli nie potrafisz wyciagnac sedna mojej wypowiedzi którym jest to, że zwierze zabija moze i bolesnie ale po to zeby sie najesc, a nie dla uciechy
to chuj ci w dupe
i tak chuj ci w dupe
\
jebany durniu, jesli nie potrafisz wyciagnac sedna mojej wypowiedzi którym jest to, że zwierze zabija moze i bolesnie ale po to zeby sie najesc, a nie dla uciechy
to chuj ci w dupe
i tak chuj ci w dupe
Nie ujadaj pizdeczko człowiek zabija dzika też by go zjeść i przy okazji regulować jego populacje. Co do przyjemności wilczki jedzac obiadek z dzika też się cieszą.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.______________
Nie ujadaj p*zdeczko człowiek zabija dzika też by go zjeść i przy okazji regulować jego populacje. Co do przyjemności wilczki jedzac obiadek z dzika też się cieszą.
Nie we wszystkim masz rację. Ludzie są pizdami obecnie bo zabijają teraz dla podniesienia swojego spierdolonego ego. Dla żarcia i skóry proszę bardzo jedziemy polować... Aleeeee znam paru "myśliwych" kurwa... Grube, spasione, zapite kabany, które nie potrafią przejść spacerem dwóch kilometrów bo się uduszą. Nie szanuje słabych ludzi, którzy nawet nie swoja praca, czy pomysłem chcą coś słabszego zabić... A jeszcze regulować to sobie mogą spodnie na piździe... Przyroda potrafi sama dobrze sie regulować. Ubili prawie całą populację bobrów, wydrążyli dziury w górach i zamiast powodzi mamy susze. Bóbr na ten przykład zaraz po człowieku jest zwierzęciem o największym wpływie na otoczenie. Dzięki temu gryzoniowi mieliśmy spore zasoby wody (teraz trwa przywracanie gatunku). Moga śmiało kasować gatunki inwazyjne te małokutasiarskie cwel. Najlepiej powinno się zrobić prywatny biznes jakies "safari łowieckie". Zakaz polowania w lasach tylko jesli ktoś chce otworzyć taki biznes na prywatnej przestrzeni droga wolna. Hodowla stworzeń we własnym zakresie od gatunków chronionych po zwykłe prosiaki i sobie odpłatnie jedź zabijać. Są fermy krokodyli na skóry to nie wiem gdzie kłopot. Mogą jechac też na świniobicie na wieś... Niech dadzą rolnikowi 100zł za możliwosć oddania strzału w łeb prosiaka i zaraz na kiełby