Typek się lekko zdenerwował, że ktoś ukradł komórkę jego młodszemu braciszkowi więc postanowił ją osobiście odzyskać od złodziejaszka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
100% na tak
Takiego brata to się szanuje!
Ale go tam lutował. Zajebiste i tyle.
Mam nadzieję, że jeszcze wrócą KKK.. Bo to kurwa już za dużo.. Tam w USA i także coraz częściej w Europie. Gatunki inwazyjne trzeba zwalczać siłą, bo w naturze przeważnie takowe wypierają gatunki rodzime. Przykładem może być np. taka wiewiórka szara, a nasza ruda. Cóż, ludzkość coraz bardziej staje się popierdolona.
Pan nauczyciel dyżurny jak zobaczył, że to biały leje czarnego to się wycofał
Że tak klasykiem pojadę: Yes!, Yes! Yes!
Nikt tutaj nie ma wątpliwości.
Ravager napisał/a:
Kolor skóry ofc przypadkowy.
Nikt tutaj nie ma wątpliwości.
Już chciałem wykrzyczeć JAKI QRWA KTOŚ? PRZECIEZR TO MAŁPA!!! No ale podobne w treści komentarze powyżej
BTW szkoda, że nie można postawić browca starszemu braciakowi, postawiłbym skrzynkę. Nawet dwie:-)
BTW szkoda, że nie można postawić browca starszemu braciakowi, postawiłbym skrzynkę. Nawet dwie:-)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów