18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
MrKinggston 2013-10-03, 18:28
Który idiota w terenówce to Ty?

Są dni, gdy jesteś owadem. Są też dni, gdy jesteś przednią szybą samochodu.
Zgłoś
M................o 2013-10-03, 19:07 20
MrKing,wyładuj swój ból dupy gdzie indziej. OffRoad,szczególnie sportówki to świetna zabawa. Pozdro dla autora od wielkopolskich maniaków
Zgłoś
MrKinggston 2013-10-03, 19:09 3
Majlooo nie mam nic przeciwko offroad, ale w 9 przypadkach na 10 te debile rozjeżdżają leśne ścieżki, niech spierdalają na poligon jakiś

Są dni, gdy jesteś owadem. Są też dni, gdy jesteś przednią szybą samochodu.
Zgłoś
redbaron 2013-10-03, 19:24
Ale rzęchy. Nie mogłeś sobie kupić czegoś szybszego?
Zgłoś
M................o 2013-10-03, 19:29
Nie no bez przesady...aż tak źle nie jest To wszystko zalezy od ludzi. Nie kazdy to idiota. Duzo wiecej motorow i quadow rozpierdziela lasy.
Zgłoś
Earl Grey 2013-10-03, 19:58 7
MrKinggston napisał/a:

Majlooo nie mam nic przeciwko offroad, ale w 9 przypadkach na 10 te debile rozjeżdżają leśne ścieżki, niech spierdalają na poligon jakiś

Właśnie jesteś w błędzie. Kluby zrzeszające miłośników off-roadu przeważnie posiadają swoje tereny lub takowe dzierżawią. Co więcej, dbają o porządek i przyrodę na swoim terenie, a już na pewno nie jeżdżą na dziko.

Po polach i lasach śmigają tylko debile w pseudo terenówkach,żeby powozić dupeńkę lub kumpli w terenie, oraz nagminnie właściciele kładów. Co ciekawe, klubowicze gonią takich delikwentów właśnie dlatego, że potem tacy ludzie jak ty, twierdzą że off-roadowcy niszczą pola i lasy.

Follow The White... Mouse.
Zgłoś
M................o 2013-10-03, 20:50 1
Earl Grey,masz u mnie krate piwa za ten komentarz
Zgłoś
Kapac 2013-10-04, 7:46
Earl Grey napisał/a:

Właśnie jesteś w błędzie. Kluby zrzeszające miłośników off-roadu przeważnie posiadają swoje tereny lub takowe dzierżawią. Co więcej, dbają o porządek i przyrodę na swoim terenie, a już na pewno nie jeżdżą na dziko.

Po polach i lasach śmigają tylko debile w pseudo terenówkach,żeby powozić dupeńkę lub kumpli w terenie, oraz nagminnie właściciele kładów. Co ciekawe, klubowicze gonią takich delikwentów właśnie dlatego, że potem tacy ludzie jak ty, twierdzą że off-roadowcy niszczą pola i lasy.

Masz rację, ale niektórzy użytkownicy nie mają pojęcia o rzeczywistości a gadają głupoty...

redbaron napisał/a:

Ale rzęchy. Nie mogłeś sobie kupić czegoś szybszego?

Mogłem, ale po co?

Terlikowski Rally Team
Zgłoś
Stefan_Sigal 2013-10-04, 17:36 3
MrKinggston napisał/a:

w 9 przypadkach na 10 ból dupy o rozjechane ścieżki mają ludzie którzy z lasem nie mają nic wspólnego
Zgłoś
LaChupacabra 2013-10-04, 17:40
Emocje jak na zakupach w spożywczym.
Zgłoś
Ver0 2013-10-04, 18:00
Za PATROLA zawsze piwko !
Zgłoś
norsman 2013-10-04, 18:06
od jakiegoś czasu dojrzewam do kupna parcha, jednak nie będę go aż tak topił, chociaż jak to mówią na pewnym forum 'apetyt rośnie w miarę jeżdżenia'
Zgłoś
kamillo16 2013-10-04, 18:31
Zajebisty sport, szczególnie jak auta zatopione prawie to dach wyjeżdżają z wody jak gdyby nigdy nic sie nie stało ;p
Zgłoś
Lysack 2013-10-04, 20:02
Co to za fajerwerki w tym Roburze?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów