📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Rozbiera się ona czy olać wszelkie filmiki z nią?
Z chęcią bym posłuchał jak piszczy podczas pieprzenia tym swoim niewinnym głosikiem.
Z chęcią bym posłuchał jak piszczy podczas pieprzenia tym swoim niewinnym głosikiem.
wstyd mi że telewizja nadaje/nadawała ? takie gówno
up jak nie pasi to wypad na kwejaska, oglądać od 00:01
P jak pierdolony pedał kamerzysta. Jest 100 lepszych ujęć, które mógłby pokazać. Ale nie, zdawało mu się, że wszyscy chcą oglądać jakieś pieprzone terenówki taplające się w błocie.
za Edytke zawsze piwko !
z offroadem jest jeden problem... wszystko ladnie pieknie, ludzie z pasja itd. Problem zaczyna sie jak niedojebanie mózgowe zaczyna sobie kupować zabawki, jakieś pierdziki i jeepy i zaczynają zapierdalać komuś po lesie. Rozjebią wszystko w pizdu i zadowoleni z pracowitego dnia, jadą do domu ssać sobie nawzajem.
Kurwy - nie ludzie, rozjebią wszystko, bo to takie nowoczesne i modne - nakupić sprzętu za grubą kase a pozniej widze te "faile" na youtubie - 99% rozjebanych ludzi na tych motorkach w lesie to wlasnie polacy i filozoficzne : "oooo kurwa" albo "ja pierdole..." jak kolejny Janusz wystrzeliwuje swoją zabawke w kosmos a sam zalicza glebe
Szacunek i skrzynka browara dla ludzi z pasją w WŁASNYM terenem do jazdy. Nagrywajcie, wrzucajcie do neta - spoko !
Jeśli jednak wjedziecie nawet na głupią łąkę i nieużytki ale cudze, bez zgody właściciela - życze wam, żebyście kurwy pozdychali w męczarniach.
Kurwy - nie ludzie, rozjebią wszystko, bo to takie nowoczesne i modne - nakupić sprzętu za grubą kase a pozniej widze te "faile" na youtubie - 99% rozjebanych ludzi na tych motorkach w lesie to wlasnie polacy i filozoficzne : "oooo kurwa" albo "ja pierdole..." jak kolejny Janusz wystrzeliwuje swoją zabawke w kosmos a sam zalicza glebe
Szacunek i skrzynka browara dla ludzi z pasją w WŁASNYM terenem do jazdy. Nagrywajcie, wrzucajcie do neta - spoko !
Jeśli jednak wjedziecie nawet na głupią łąkę i nieużytki ale cudze, bez zgody właściciela - życze wam, żebyście kurwy pozdychali w męczarniach.
up
Głos rozsądku. A jak rolnik wyjdzie z widłami, pogonić towarzystwo ze swojego pola/łąki, to się tłumaczą, że się zgubili. Skurwysyny a nie offroadowcy.
Głos rozsądku. A jak rolnik wyjdzie z widłami, pogonić towarzystwo ze swojego pola/łąki, to się tłumaczą, że się zgubili. Skurwysyny a nie offroadowcy.
Ofrołdowałbym tą Edzią...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów