📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Koła przędzarki kręcą się,kręcą się..
Chinol na końcu dokładnie obejrzał stopę, czy nie ma na niej przypadkiem buta, aby stwierdzić stan faktyczny pacjenta
Teraz chinol dyrektor na przykładzie opowiada, co robić aby w przyszłości nie marnować takiej ilości materiału.
myślałem że ten co na dole będzie tłumaczył na migowy
Kameleon92 napisał/a:
Koła przędzarki kręcą się,kręcą się..
Czy Twoje dziecko też ogląda for fun kids i masz wyprany umysł przez dziecięce hity?
Nieźle pokręcony dzień w pracy. A ten pinpong to pewnie inspektorz wydziału spraw dotyczących marnowania czasu i materiałów służbowych w obozie pracy .
„w chinach panuje indyjski model bhp...”
W Chinach.
;>
A rządzi ekonomia - kolejny pracownik kosztuje mniej niż kaski, rękawice, uziemienia, barierki, instrukcje, wyłączniki...
W Chinach.
;>
A rządzi ekonomia - kolejny pracownik kosztuje mniej niż kaski, rękawice, uziemienia, barierki, instrukcje, wyłączniki...
Przecież on na prezentacji pokazuje nową, tańszą i bardziej realistyczną wersję piłkarzyków. Bardzo płynny obrót i niskie zużycie, do tego przyjazne dla środowiska, bo redukuje ślad węglowy.
Wow, mają przycisk awaryjnego wyłączenia i nawet w miarę orientują się gdzie. Na przestrzeni podobnych filmików z przedzarkami i tokarkami i innymi maszynami widać że zrobili wielki postęp.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów