18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
PabloSkills 2024-10-05, 10:22 4
Ja tam bym im jeszcze po premii pojechał.
Zgłoś
kaziolord 2024-10-05, 10:50 3
Jebany Magneto
Zgłoś
72aweM 2024-10-05, 11:19 1
To trzeba mieć najebane w głowie..
Zgłoś
BigLebovsky 2024-10-05, 11:33 3
Ale przeciąg!

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Wacław 2024-10-05, 12:24
×4 to masz 9 tyś zł a mówili ucz się a to jest bez sensu
Zgłoś
Nome 2024-10-05, 14:39 2
PabloSkills napisał/a:

Ja tam bym im jeszcze po premii pojechał.

pewnie wypłaty nie dostaną, bo sklep zniszczony i nie ma z czego płacić

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
szopen_rs 2024-10-05, 14:48 1
Premię? Ja bym im pojechał po wypłacie, nie spisali się.
Zgłoś
ramsch12345 2024-10-05, 15:40 1
Nie dostaną.. bo nie żyją xd

[ Dodano: 2024-10-05, 15:40 ]
szopen_rs napisał/a:

Premię? Ja bym im pojechał po wypłacie, nie spisali się.

W dodatku drzwi zepsuli
Zgłoś
AlKubal 2024-10-05, 15:50
Ale ci murzyni szybcy.. n
Zgłoś
Bonkojad 2024-10-05, 17:29
Poltergeist wkroczył.
Zgłoś
okotdi 2024-10-05, 18:33 4
Moze i nie do konca przemyslane zachowanie ale jak bym tam byl pewnie tez jakos bym staral sie uniknac uderzenia huraganu czy chujwiecotobylo.
Nie wiadomo czy mieli sie gdzie schowac.
Moze magazyn na tylach sklepu byl jakas konstrukcja ze slomy i sam sklep zapewnial w ich odczuciu lepsze schronienie wiec bronili sie jak mogli

Brak sensownego podpisu.
Podaj dalej...
Zgłoś
viking19 2024-10-05, 20:43
ech, zamiast jakims taboretem te drzwi podeprzeć...jebane debile.

xd
Zgłoś
majeńka 2024-10-06, 2:55 1
Nome napisał/a:

pewnie wypłaty nie dostaną, bo sklep zniszczony i nie ma z czego płacić

I po to właśnie wymyślono franczyzę!

Tradycyjna sieć handlowa: sklep zniszczony, jest strata, pracownikom trzeba dać wypłatę odprawę itd.

Franczyza: gościu ciężko ciułał kasę aby sklep postawić, grubo się przy tym zadłużył. Teraz to on jest w plecy, pracownicy już niepotrzebni, sieć nie straciła złotówki.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
Nizaryta1 2024-10-06, 11:35 2
Przed niebezpieczeństwem się spierdala, przed tornadem takoż, tak się kończy kult zapierdolu, kult pracodawcy niczym Pana Feudalnego, tylko, że ani pracodawca nie jest panem feudalnym, dbającym o Twoje interesy ani Ty nie jesteś rycerzem/rycerką, więc tak się kończy poświęcenie dla pracodawcy w zamian za nic, bo przecież inni się poświęcają, jakby inni skoczyli z dachu, albo wskoczyli pracodawcy pod biurko, żeby mu gałę opierdolić, to też by tak zrobili?

No właśnie, kiedy jest niebezpiecznie, to ratujesz swoje życie, a nie mienie jakiegoś wyzyskiwacza. Pozdrawiam.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów