📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja tam bym im jeszcze po premii pojechał.
Ale przeciąg!
pewnie wypłaty nie dostaną, bo sklep zniszczony i nie ma z czego płacić
[ Dodano: 2024-10-05, 15:40 ]
W dodatku drzwi zepsuli
[ Dodano: 2024-10-05, 15:40 ]
szopen_rs napisał/a:
Premię? Ja bym im pojechał po wypłacie, nie spisali się.
W dodatku drzwi zepsuli
Moze i nie do konca przemyslane zachowanie ale jak bym tam byl pewnie tez jakos bym staral sie uniknac uderzenia huraganu czy chujwiecotobylo.
Nie wiadomo czy mieli sie gdzie schowac.
Moze magazyn na tylach sklepu byl jakas konstrukcja ze slomy i sam sklep zapewnial w ich odczuciu lepsze schronienie wiec bronili sie jak mogli
Podaj dalej...
Nie wiadomo czy mieli sie gdzie schowac.
Moze magazyn na tylach sklepu byl jakas konstrukcja ze slomy i sam sklep zapewnial w ich odczuciu lepsze schronienie wiec bronili sie jak mogli
Tradycyjna sieć handlowa: sklep zniszczony, jest strata, pracownikom trzeba dać wypłatę odprawę itd.
Franczyza: gościu ciężko ciułał kasę aby sklep postawić, grubo się przy tym zadłużył. Teraz to on jest w plecy, pracownicy już niepotrzebni, sieć nie straciła złotówki.
Przed niebezpieczeństwem się spierdala, przed tornadem takoż, tak się kończy kult zapierdolu, kult pracodawcy niczym Pana Feudalnego, tylko, że ani pracodawca nie jest panem feudalnym, dbającym o Twoje interesy ani Ty nie jesteś rycerzem/rycerką, więc tak się kończy poświęcenie dla pracodawcy w zamian za nic, bo przecież inni się poświęcają, jakby inni skoczyli z dachu, albo wskoczyli pracodawcy pod biurko, żeby mu gałę opierdolić, to też by tak zrobili?
No właśnie, kiedy jest niebezpiecznie, to ratujesz swoje życie, a nie mienie jakiegoś wyzyskiwacza. Pozdrawiam.
No właśnie, kiedy jest niebezpiecznie, to ratujesz swoje życie, a nie mienie jakiegoś wyzyskiwacza. Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów