Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wy przyjebani jesteście, mózg se wypalcie jakimiś narkotykami i się zajebcie. Wypalanie łąk przynosi więcej szkód niż pożytku. Nie chcesz mieć kleszcza? Psiknij się ofem czy inną chemią downie jebany a nie wypalaj. Za mało żyzna gleba rolniku z pizdy? To nasraj tam do kurwy nędzy... Czego wy tępaki nie rozumiecie że niszczy to lokalną faunę i florę, jest przeprowadzane niekontrolowanie i prowadzi do pożarów?
Weż ty synek idż do babci i spuść sobie z krzyża. Może jak się postarasz to zadowolona babunia wytłumaczy ci debilu dlaczego się wypala łąki. Pierdolone kondony wychowane w blokach czy innych pekinach, nie będą mi mówiły co mogę a czego nie moge robić ze swoją ziemią. Czerwone kurwy socjalistyczne.
Aż mi się pewien tekst przypomniał:
"Potem oglądasz ,,Strażnika Texas'u" tam pościgi, wpierdol, bolączka
Ty sięgasz też z pół obrotu, tyle że ręką po pączka"
Być może to już nastąpiło. Super, czyż nie ?
Weż ty synek idż do babci i spuść sobie z krzyża. Może jak się postarasz to zadowolona babunia wytłumaczy ci debilu dlaczego się wypala łąki. Pierdolone kondony wychowane w blokach czy innych pekinach, nie będą mi mówiły co mogę a czego nie moge robić ze swoją ziemią. Czerwone kurwy socjalistyczne.
No właśnie cieciu będziemy ci mówić co masz robić dopóki się nie skończysz jakiejkolwiek szkoły. Boisz się kurwo kleszcza? taki z ciebie twardziel i wielki chlop a boisz się malutkiego pypcia że cię ugryzie? Wiedziałem że największe pizdy wychowują się właśnie na wsi.
zwierzeta tez sa po tym zabiegu zyzniejsze
Zwłaszcza kleszcze. Kontrolowane wypalanie wybija kleszcze. Teraz zakazy i mamy z nimi problem.
Na wsi to Ty byłeś pewnie kilka razy w roku i to jak byłeś grzeczny. Wypalanie traw samo w sobie nie jest złe. Zle jest to , że 90% wypalań robionych jest w sposób nie kontrolowany i tu jest problem. Fakt faktem ziemia jest po tym zabiegu żyzniejsza.
Zyzniejsza? Kurwa wez idź do szkoły a nie pierdolisz kocopoły. Wypalając trawę wyjaławiasz glebę zabijając mikro i makro organizmy. A na filmiku jest prawdopodobnie kontrolne wypalanie zapobiegające pożarom
No właśnie cieciu będziemy ci mówić co masz robić dopóki się nie skończysz jakiejkolwiek szkoły. Boisz się kurwo kleszcza? taki z ciebie twardziel i wielki chlop a boisz się malutkiego pypcia że cię ugryzie? Wiedziałem że największe pizdy wychowują się właśnie na wsi.
Kurwy to ty sobie w rodzinie śmieciu poszukaj. A jakiekolwiek zarzuty dot. wykształcenia sobie w dupę wsadż. Sam pekiniarzu chowany na 15m2, pisać nie potrafisz, a zarzucasz mi brak szkoły ? A weż ty się pierdol czerwona pizdo.
Słaby bait. Idż do trakiego jednego z drugim chłopa ze wsi i mu to w twarz powiedz. Popierdoliło od dobrobytu miejskiego? Jak ci środowisko na serduszku leży, to wracaj do segregowania kubeczków ze starbucksa. Lewackie odpady ludzkie XXIw.
Pozbyć się wszystkiego na jego przypuszczalnej drodze, po czym mógłby się rozprzestrzeniać dalej...
Tak, paradoksalnie kontrolowany/wyprzedzający mniejszy "pożar", pozbawia paliwa i tworzy "granicę" dla zbliżającego się większego pożaru... (czasami i w Polsce się coś takiego robi)
Dobra klocki, pytanko: Jak zatrzymać rozprzestrzeniający się pożar (oprócz tradycyjnego lania wody)?
Pozbyć się wszystkiego na jego przypuszczalnej drodze, po czym mógłby się rozprzestrzeniać dalej...
Tak, paradoksalnie kontrolowany/wyprzedzający mniejszy "pożar", pozbawia paliwa i tworzy "granicę" dla zbliżającego się większego pożaru... (czasami i w Polsce się coś takiego robi)
Ty zadajesz pytanie i sam sobie odpowiadasz. Czy może sobie rozmawiasz ze sobą?
zwierzeta tez sa po tym zabiegu zyzniejsze
Tak są. Te które giną są chore lub zbyt niedojebane, żeby spierdolić...co uzdrawia środowisko
Kurwy to ty sobie w rodzinie śmieciu poszukaj. A jakiekolwiek zarzuty dot. wykształcenia sobie w dupę wsadż. Sam pekiniarzu chowany na 15m2, pisać nie potrafisz, a zarzucasz mi brak szkoły ? A weż ty się pierdol czerwona pizdo.
Coś ci się kurwa popierdoliło w tym pustym łbie, to ci wytłumaczę. To że kiedyś czerwoni ci coś kazali to nie oznacza że każdy kto ci coś karze czy zakazuje to od razu czerwony. Tu nie chodzi o to że sobie krzywdę zrobisz, w to wszyscy mają wyjebane możesz nawet się odjebać i nie będzie problemu. Chodzi o to że to szkodzi innym, np może spowodować pożar, zabija wszystkie organizmy które nie zdążą uciec. Po regularnym wypalaniu nie rośnie różnorodna łąka gdzie wiele zwierząt może mieszkać tylko rośnie kurwa trawa. Jednym słowem więcej szkód niż pożytku. I tak są to szkody środowiskowe ponoszone przez wszystkie osoby nie tylko kurwa przez ciebie. Więc jebany downie, spierdolono bez szkoły, amebo umysłowo, wsiowy kmiotku, parobku i prostaku, zanim pomyślisz że wielce ktoś ogranicza twoją wolność spróbuj chociaż przez chwilę zastanowić się (wiem że to ciężkie) czy przypadkiem to nie dlatego że ograniczałeś swoją wolnością czyjąś inną wolność
Oby się chuj tępy spalił z całą swoją psią rodziną.
A pato-gimbaza od "jebania konfidentów" i "JP5%" niech w końcu dorośnie.
jebnil sie w łeb tępy chuju , najpierw sprawdź pod czym komentujesz,
To jest strażak i to jest kontrolowane wypalanie łąk aby uniknąć wielkiego pożaru tępy chuju
Oby się chuj tępy spalił z całą swoją psią rodziną.
A pato-gimbaza od "jebania konfidentów" i "JP5%" niech w końcu dorośnie.
jebnil sie w łeb tępy ch*ju , najpierw sprawdź pod czym komentujesz,
To jest strażak i to jest kontrolowane wypalanie łąk aby uniknąć wielkiego pożaru tępy ch*ju
to jest strażak który robi tak zwane kontrolowane wypalanie łąk aby uniknąć wielkiego pożaru , dla tych tępaków co komentują a nie wiedzą o czym jest filmik
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów