Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam niepełnosprawnych. A tu wykręcony wykręcił epickiego fikoła.
Akcja od 0:30
Siła "żartów" i argumentów prześmiewców niepełnosprawnych powala...
Są kalekami, bo pewnie maja małe pyrtki. A na pewno ograniczony mocno umysł, tylko nikt nie dążył zdefiniować ich niepełnosprawności. Umysłowej.
Świadcza?
Świadczy świadek światu świetnie, a świadectwem świszcząc jebnie?
Chorych/niepełnosprawnych osób nie ma na olimpiadzie. Tylko są na spędzie kalek. PARAolimpiada. Pamietaj o tym otwierając parasol na paralotni.
I bawi mnie to oburzenie: "jak śmiesz szydzić z niepełnosprawnych nieczuła labadziaro bez serca/kręgosłupa moralnego/cycków/sponora?".
Ano śmiem. Bo są dla mnie w huj normalnymi ludzmi. Nie istnieje dla mnie pryzmat ich niedołęstwa. Nie musisz mieć nóg, by być człowiekiem.
A życiowe osiągnięcia? 200 piw na sadolu! Viva la atencyjne dziwki!
Pamiętam jaki był ból dupy, jak Korwin zaczął cisnąć po paraolimpiadze.
Nagle wszyscy mówią jakie to wspaniałe widowisko, jak ci sportowcy walczą, siła woli itp.. A naprawdę to w dupie mają niepełnosprawnych, tą paraolimpiadę, nie znają pewnie żadnego sportowca, który bierze w niej udział, ale żeby się przypodobać widzom, żeby pokazać "jacy to my dobrzy, jacy szlachetni".
A Krowin przynajmniej był szczery, mówiąc, że gdyby to od niego zależało, nie finansowałby ze środków publicznych takiej imprezy - i oczywiście pierwszy kurwa obrońca moralności Tomasz Lis musiał zainterweniować.
Korwin mówił, że nie finansowałby żadnej olimpiady ze środków publicznych.
Idąc tym kokiem myślenia na chuj finansować normalne olimpiady? Brazylia, kraj na skraju przepaści utopiła się w tym biznesie do reszty (sprzedano 12% biletów). Przeciętna rodzina nie ma tam co do gara wsadzić a rząd wydaje pierdyliony na nikomu nie potrzebne stadiony.
+1 - a już na pewno w obecnej formie, gdzie co piąty wylatuje za doping, bo brał jakąś z dupy substancje (a prawda jest taka, że wszyscy tam jadą na różnych substancjach, bo nie da się być w inny sposób najlepszym)
Z ekonomicznego punktu widzenia olimpiady i mistrzostwa powinny się odbywać w jednym stale określonym miejscu...
Czyli najlepiej tam, gdzie zostały wymyślone - w Grecji.
Pan Korwin nie ma racji, bo jest debilem, który najchętniej by nas doprowadził do sytuacji w której spartanie wrzucali kalekie dzieci do jamy. A ja nadal chcę się kumplować z Krzyśkiem, bo to jest zajebisty gość.
Jak chcesz to możesz nawet Krzyśiowi się w dupę ładować, Korwin ma to gdzieś, podobnie jak reszta świata. Jeśli naprawdę dałeś sobie wmówić, że Korwin chce zabijać niepełnosprawnych... no to nie powiem kto tu jest debilem, bo nie chcę za darmo warna zarobić.
Co nie zmienia faktu, że w wielu innych kwestiach Korwin wypowiada się głupio i gdyby zrealizować jego pomysły, to pewnie zapieprzalibyśmy jak Wietnamczycy za miskę ryżu.
(...) A Krowin przynajmniej był szczery, mówiąc, że gdyby to od niego zależało, nie finansowałby ze środków publicznych takiej imprezy - i oczywiście pierwszy kurwa obrońca moralności Tomasz Lis musiał zainterweniować.
Idąc tym kokiem myślenia na chuj finansować normalne olimpiady? Brazylia, kraj na skraju przepaści utopiła się w tym biznesie do reszty (sprzedano 12% biletów). Przeciętna rodzina nie ma tam co do gara wsadzić a rząd wydaje pierdyliony na nikomu nie potrzebne stadiony.
To samo Grecja, nasz stadion w Warszawie na euro 2012 (to już wolałem bazar), zdezelowane zgliszcza w Soczi... Z ekonomicznego punktu widzenia olimpiady i mistrzostwa powinny się odbywać w jednym stale określonym miejscu...
Gwoli ścisłości Korwin mówił, że nie finansowałby paraolimpiady, ale zwykłej olimpiady także nie. Ale do idiotów dotarła tylko pierwsza część, bo w połączeniu z tą drugą to już nie jest taka straszna rzecz jak to próbowali przedstawić by go zdyskredytować, a nawet najrozsądniejsza opcja. Ale wtedy nie można by było robić milionowych przekrętów .
Polecam pooglądać Korwina na YT.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów