Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szmalu 2016-09-08, 21:26 11
@nowynick @Verbatim369

Jesteście barany. Żeby w ogóle się wypowiadać na temat co ktoś (tu akurat Korwin) powiedział, to przydałoby się posłuchać tych wypowiedzi a nie jak bezmózgie jeti powtarzać za pajacami z tv. Ale oczywiście tu wychodzi ta jebana słoma z butów, żeby na każdy temat coś powiedzieć, jakie to typowe.

Otóż matołki sprawa sprawa wyglądała tak, że krul korwin wcale nie zajebałby twojego kolegi Krzysia. Co więcej nigdy by nie znieważył niepełnosprawnego w żaden sposób. Ale to trzeba kurwa wykazać chociaż minimum zainteresowania tematem zamiast powtarzać za gównem z tv bzdury. Nie będę się wdawał w szczegóły, bo są ich tony w necie, dlatego wypisze kilka konkretów dla takich przygłupów jak wy dwoje:

1. Korwin niczego nie chce dotować dlatego paraolimpiady również (zwykłej olimpiady z resztą też! - dlatego debile w telewizji tak łatwo mogą kręcić z tego aferę). Jest wyznawcą wolnego rynku czyli braku dotacji państwowych na cokolwiek oprócz policji i wojska. Sponsorami tego typu imprez powinny być organizacje pozarządowe i ludzie dobrej woli oraz oczywiście sponsorzy komercyjni.

2. Korwin wcale nie jest przeciwko niepełnosprawnych. Co więcej założył nawet w 2007 roku Fundację Indywidualnego Kształcenia, która zajmuje się pomocą w rozwoju intelektualnym ludziom upośledzonym fizycznie. Promuje sporty umysłowe, tj. szachy, czy brydż itp. Czyli rzeczy w których niepełnosprawni mogą konkurować bez kompleksów i w pełni wykorzystując swój potencjał.

3. Korwin jest przeciwny nazywania paraolimpiady sportem. Bo według niego sportem i osiągnięciami sportowymi jest czyste współzawodnictwo na płaszczyźnie w której wszyscy przynajmniej wyjściowo równi. W paraolimpiadzie tego po prostu nie ma - ok. z tym można dyskutować czy to sport czy nie sport ale tylko z tym. Bo to, że z czystym współzawodnictwem nie ma to nic wspólnego świadczy choćby fakt, że niekoniecznie pierwszy na macie wygrywa bieg. Jedna osoba ma więcej punktów za kalectwo inna mniej i zaczyna dochodzić do takich właśnie dziwnych sytuacji. Co więcej Korwin uważa, że niepełnosprawni ośmieszają się biorąc udział w takich zawodach i wydaje mi się, że po tym co zobaczyliśmy na tym filmiku i komentarzach pod nim - trudno się z tym nie zgodzić. Gość po prostu uważa, żeby każdy robił to, w czym może być jak na swoje możliwości najlepszy, a wiadomo, że dla osoby bez nóg nie będzie to sport z nimi związany.

4. Korwin zawsze zadaje pytanie przy tego typu rozmowach - dlaczego nie zrobimy wyborów miss dla brzydkich dziewczyn? Po czym zawsze w studiach telewizyjnych tępi prezenterzy nie wiedzą co na to odpowiedzieć i zaczynają się jakieś głupie teksty. Z resztą na to pytanie odpowiedzcie sobie sami.

Nie jestem kucem, nie zgadzam się z wszystkimi tezami krula, ale bez jaj. Jak już coś komentujecie to chociaż elementarna wiedza na temat typa którym sobie ryj wycieracie by się przydała.
Zgłoś
Err501 2016-09-08, 21:39 2
Ja znam jednego niepełnosprawnego atletę...nawet z tej strony...Oscar Pistorius. Biega na carbonie szybciej niż emeryci jeżdżą tico do auchana albo tesco, w dodatku ma wystrzałowe poczucie humoru.
Zgłoś
maciuch2 2016-09-08, 21:46
U2 też na paraolimpiadzie hehe
Zgłoś
socjalmmv 2016-09-08, 22:10
olimpiada dla warzywniaków?
Zgłoś
BrianGriffin 2016-09-08, 23:03
szmalu napisał/a:

Co więcej Korwin uważa, że niepełnosprawni ośmieszają się biorąc udział w takich zawodach i wydaje mi się, że po tym co zobaczyliśmy na tym filmiku i komentarzach pod nim - trudno się z tym nie zgodzić. Gość po prostu uważa, żeby każdy robił to, w czym może być jak na swoje możliwości najlepszy, a wiadomo, że dla osoby bez nóg nie będzie to sport z nimi związany.

Jest trochę niekonsekwentny, bo sam wypowiada się na różne tematy, a jest idiotą Może niech zajmie się tym w czym mógłby być najlepszy?
Zgłoś
daro7557 2016-09-09, 1:03
Wzięli jakiegoś cherlaka do niesienia ognia to nie dziwota, że nie doniósł.
Zgłoś
vihura 2016-09-09, 13:47
I tak jej/jemu lepiej poszło niż Jezusowi , on sie chyba 2 czy 3 razy wykoleił pod krzyzem a tu prosze z ogniem i tylko jedna gleba
Zgłoś
feniskoo7 2016-09-10, 10:11

Widziałem, że podobał wam się ostatnio filmik z Rio z tą Panią, więc postanowiłem spędzić te 30min w Adobie i lekko go podrasować, bo jednak czegoś mi w nim brakowało. Oto efekt moich wypocin.
P.S. wiem, że gówno ale jakoś radość sprawiało mi edytowanie tego
Zgłoś
hycel 2016-09-12, 0:16
Ale to naprawdę komicznie wygląda.

To ogólnie proponuje zacząć organizować następujące zawody sportowe:
- (jak już rzeknięte było) szachy dla ludzi o IQ poniżej 80
- piłkę nożną dla ludzi bez nóg (cóż za jebana dyskryminacja!)
- wyścigi rajdowe dla ludzi, którzy nie zdali nawet prawka B/B1 przez 13 prób. (i wciąż go nie posiadają)
- tenis dla ludzi bez rąk.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem