Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TytanowyRosomak 2016-09-08, 14:10 18
0:44 ludzie zaczynają opuszczać stadion.
Zgłoś
CorT7 2016-09-08, 14:11 12
Wydaje mi się, że nie do końca wybrali odpowiednią osobę do tego.
Zgłoś
wormgoro 2016-09-08, 14:15 1
Zaczęło się, festiwal filmików na sadistic!
Zgłoś
nowynick 2016-09-08, 14:16
melodyjka nieprzypadkowa - jak kurwa na infolinii, taka co może grać w nieskończoność i dalej stanowić "melodię"...

"przed tobą na linii czeka 12 osób, przewidywalny czas oczekiwania 25 minut" Diń diń diń diń dyń diń... Din dyń dyn diń dyń...
Zgłoś
Protadeusz 2016-09-08, 14:42 109
Pamiętam jaki był ból dupy, jak Korwin zaczął cisnąć po paraolimpiadze.
Nagle wszyscy mówią jakie to wspaniałe widowisko, jak ci sportowcy walczą, siła woli itp.. A naprawdę to w dupie mają niepełnosprawnych, tą paraolimpiadę, nie znają pewnie żadnego sportowca, który bierze w niej udział, ale żeby się przypodobać widzom, żeby pokazać "jacy to my dobrzy, jacy szlachetni".
A Krowin przynajmniej był szczery, mówiąc, że gdyby to od niego zależało, nie finansowałby ze środków publicznych takiej imprezy - i oczywiście pierwszy kurwa obrońca moralności Tomasz Lis musiał zainterweniować.
Zgłoś
Verbatim369 2016-09-08, 15:25 2
@Protadeusz a ju byłeś dzisiaj się wysrać, czy mamusia Cię zaniosła?
Zgłoś
nowynick 2016-09-08, 15:28 15
Protadeusz napisał/a:

Pamiętam jaki był ból dupy, jak Korwin zaczął cisnąć po paraolimpiadze.
Nagle wszyscy mówią jakie to wspaniałe widowisko, jak ci sportowcy walczą, siła woli itp.. A naprawdę to w dupie mają niepełnosprawnych, tą paraolimpiadę, nie znają pewnie żadnego sportowca, który bierze w niej udział, ale żeby się przypodobać widzom, żeby pokazać "jacy to my dobrzy, jacy szlachetni".
A Krowin przynajmniej był szczery, mówiąc, że gdyby to od niego zależało, nie finansowałby ze środków publicznych takiej imprezy - i oczywiście pierwszy kurwa obrońca moralności Tomasz Lis musiał zainterweniować.

Idąc tym kokiem myślenia na chuj finansować normalne olimpiady? Brazylia, kraj na skraju przepaści utopiła się w tym biznesie do reszty (sprzedano 12% biletów). Przeciętna rodzina nie ma tam co do gara wsadzić a rząd wydaje pierdyliony na nikomu nie potrzebne stadiony.

To samo Grecja, nasz stadion w Warszawie na euro 2012 (to już wolałem bazar), zdezelowane zgliszcza w Soczi... Z ekonomicznego punktu widzenia olimpiady i mistrzostwa powinny się odbywać w jednym stale określonym miejscu...
Zgłoś
Verbatim369 2016-09-08, 15:37 8
@nowynick ... dokładnie. Nie wypowiadałbym się, gdyby nie to, że mam serdecznego przyjaciela, który od zawsze porusza się na kulach. Ma swoje zdanie na ten temat. Koleś jest nie do zabicia, a jego własne komentarze na temat jego własnego kalectwa powalają. Kolega Protadeusz wyciąga armaty i twierdzi, że Pan Korwin ma rację. Pan Korwin nie ma racji, bo jest debilem, który najchętniej by nas doprowadził do sytuacji w której spartanie wrzucali kalekie dzieci do jamy. A ja nadal chcę się kumplować z Krzyśkiem, bo to jest zajebisty gość.
Zgłoś
nowynick 2016-09-08, 15:43 1
Up

przecież Korwin sam przyznał, że hitler miał dobre pomysły...

A jak sobie niemcy radzili z problemem ludzi chorych, kalekich czy niedorozwiniętych to powszechnie wiadomo...
Zgłoś
Verbatim369 2016-09-08, 15:48
nowynick napisał/a:

Up

przecież Korwin sam przyznał, że hitler miał dobre pomysły...

A jak sobie niemcy radzili z problemem ludzi chorych, kalekich czy niedorozwiniętych to powszechnie wiadomo...

No cóż. A nadal jest wzorem dla niektórych bywalców tego portalu.
Zgłoś
janlew 2016-09-08, 15:56
Z jednej strony jest to freakshow upokarzający roszczeniową grupę,
z drugiej jednak to pomysł nazistów, o oni jednak nie wszystkie pomysły dobre.
Mam mieszane uczucia...
Zgłoś
nowynick 2016-09-08, 16:04
Up

pierwsze były w Rzymie 1960... Co ma do tego Hitler?
Zgłoś
janlew 2016-09-08, 16:33
nowynick napisał/a:

Up

pierwsze były w Rzymie 1960... Co ma do tego Hitler?

Chodzi o zawody, które Hitler organizował dla żołnierzy inwalidów.
Zgłoś
Zbygnieff 2016-09-08, 16:44 6
doszła, bo usnąłem?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem