Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto w ogóle ma jeszcze odtwarzacz DVD?
Ja nadal mam napęd DVD w stacjonarnym.
Tak, stacjonarny też mam, korzystam częściej niż z laptopa
Ja nadal mam napęd DVD w stacjonarnym.
Tak, stacjonarny też mam, korzystam częściej niż z laptopa
Ja mam i w stacjonarnym, kilku innych stacjonarnych, w laptopie, w sprzęcie audio video oraz dodatkowo blue ray Philipsa. W ciągłym użyciu
Kto w ogóle ma jeszcze odtwarzacz DVD?
Ja mam, używam jak również magnetowid. I co w tym dziwnego?
Chuj wie, pewnie millenials co robi głupią minę jak moja córka, która jest zdziwiona że można było mieć kiedyś komputer bez dostępu do neta, bo go nie bylo…
Powiem lepiej.Ja używam czasem gramofonu.
Młodsi użytkownicy uznają to pewnie,za jakiś archaizm.
Chuj wie, pewnie millenials co robi głupią minę jak moja córka, która jest zdziwiona że można było mieć kiedyś komputer bez dostępu do neta, bo go nie bylo…
Millenialsi mają dzisiaj po 30 lat i dobrze pamiętają te czasy, kiedy oglądało się bajki/filmy na kasetach. Ja sam jestem millenialsem i pamiętam, jak zapierdalałem co tydzień do wypożyczalni kaset, a podczas remontów w domu leciała ledwie zipiąca kaseta z utworami Dżemu i Budki Suflera z upierdolonego farbą radia
Oho, elitarny Janusz, który myśli, że jak ktoś ma z 30 lat to już pewnie nie pamięta co to kaseta VHS czy płyta CD / DVD XD Tajemna wiedza o czasach, które całe szczęście już minęły, bo trzymanie tego gówna w formie fizycznej to była mordęga.
Oho, elitarny Janusz, który myśli, że jak ktoś ma z 30 lat to już pewnie nie pamięta co to kaseta VHS czy płyta CD / DVD XD Tajemna wiedza o czasach, które całe szczęście już minęły, bo trzymanie tego gówna w formie fizycznej to była mordęga.
Ja tam lubiłem CDki, Gry super wyglądają na półce z z czasem nabierają materialnej wartosci, a co do reszty to się zgadzam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów