📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tusk skończy jak kadafii z kulką w potylicy i z flagą polski wbitą w dupsko jednoczmy się podpisali na siebie śmierć i jest jedyna szansa aby wypierdolić to gówno ten cały syf z sejmu
nasz prezydent nawet pisać po Polsku nie potrafi w jakim ja kraju żyje do kurwy nędzy w Niemczech jakąś jest partia polityczna piratów u nas nawet pisać nie będzie można zaniedługo podpisali umowe ale umowa będzie omawiania w sejmie jest jeszcze szansa na to by protestować by odzyskać ostatnią naszą część ...wolność
nasz prezydent nawet pisać po Polsku nie potrafi w jakim ja kraju żyje do kurwy nędzy w Niemczech jakąś jest partia polityczna piratów u nas nawet pisać nie będzie można zaniedługo podpisali umowe ale umowa będzie omawiania w sejmie jest jeszcze szansa na to by protestować by odzyskać ostatnią naszą część ...wolność
LUDZIE! Gromadźcie żywność długoterminową. Jeśli nawet nic się nie stanie ze światem, to to zjecie w ciągu 3-5 lat trwania ważności tych produktów. Więc nic się nie zmarnuje. A jeśli kompletnie nic się nie zmieni, to nawet Wam się to opłaci, bo ceny mogą iść tylko w górę.
Dla bardziej gorliwych radzę poczytać kilka stron o survivalu, np. domowy-survival.pl, gdzie można nauczyć się kilku rzeczy, które mogą ocalić nam życie.
Dla bardziej gorliwych radzę poczytać kilka stron o survivalu, np. domowy-survival.pl, gdzie można nauczyć się kilku rzeczy, które mogą ocalić nam życie.
Już wiem na kogo nie będę głosował, jak chyba większość Polskiej młodzieży
gdyby puścić ten materiał na zgromadzeniu podobnym do wczorajszego z krakowa (~15k ludzi) można by uzyskać całkiem ciekawy efekt , podejżewamże przy odpowiednim zmotywowaniu wszyscy poszli by pod sejm (tak do warszawy) i wynieśli na ulice te kurwy z wiejskiej
za 12 min anonymousi mają prawdopodobnie zacząć publikować cały syf rządu, który odzyskali... zobaczmy co to będzie
Wkurwia mnie tylko to że nie ma ani słowa skąd jest zaczerpnięty ten tekst muzyka itd. Teraz 99% oglądajacych ten filmik bedzie myslała że to grupa "A" jest twórcą tej wypowiedzi.
Jak ktoś oglądał film V for Vendetta to zna scenę.
Dla całej reszty = po założeniu masek i peleryn wszyscy ludzie poszli na gmach parlamentu, PRZESZLI prze blokadę policji. Nie przebili się, nie rzucali kamieniami, nie lali się z policją, nie niszczyli nic po drodze.
Kiedy ludzie pojmą, że robiąc takie zamieszanie, tylko dają policji pretekst do wszczęcia działania "obrony koniecznej". No, ale z drugiej strony trzeba mieć 15 jaj w gaciach żeby po prostu iść na tłum policjantów i nie bać się niczego.
Dla całej reszty = po założeniu masek i peleryn wszyscy ludzie poszli na gmach parlamentu, PRZESZLI prze blokadę policji. Nie przebili się, nie rzucali kamieniami, nie lali się z policją, nie niszczyli nic po drodze.
Kiedy ludzie pojmą, że robiąc takie zamieszanie, tylko dają policji pretekst do wszczęcia działania "obrony koniecznej". No, ale z drugiej strony trzeba mieć 15 jaj w gaciach żeby po prostu iść na tłum policjantów i nie bać się niczego.
Już niedługo Panie i Panowie... Dłużej Polska tego nie wytrzyma, wszyscy będą protestować. Miałem taki sen...
A mówiłem że PO załatwi nam komune ... nie myliłem się ani troche !
petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-odwolanie-rzadu-donalda-tuska/639 podpisujcie się to petycja odwołania tuska !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów