Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielka mi twórczość... zmiana każdego podmiotu w "INTERNAUCI" i dodanie w tle soundtracku z "Incepcji". Phi. Jest to wystarczająco budujące bez pompatycznego utworu w tle, bez przemiany zdań w populistyczną mowę. Oryginał wystarcza.
No ale dodając już muzykę, można by pokusić się o odrobinę mniej spopularyzowany kawałek, jak na przykład "A way of life" z Ostatniego Samuraja, "Journey to the line" z Cienkiej Czerwonej Linii, czy "Chavaliers De Sangreal" z Kodu Da Vinciego.
W sumie "Roll Tide" z Karmazynowego Przypływu, z początkowym spokojnym wejściem też dobrze się nadaje, a Hymn z Polowania na Czerwony Październik również nadaje się, jednak biorąc pod uwagę iż jest tam śpiew, dość dominujący, a tutaj mamy mowę, to niezbyt to się zbiera w całość. Gdyby tak wyciągnąć same instrumenty z tego utworu... to może by coś wyszło.
Co ty kurwa pierdolisz?
nie ważne ile jeszcze czasu zajmie aż ludzie się obudzą i ogarną co się dzieje wokół, ale kurwa internet to jedyna wolność którą dotychczas posiadamy... i kosztuje nas jedyne tyle co abonament internetu.
swoja droga ile jeszcze takich ciekawych paktów ten kretyn podpisał.. no ale Acta wejdzie to juz nikt sie tego nie dowie... wiec mamy 2-iego Putina... a Komorowski siedzi tam i nawet nie nie odezwie taki prezydent.. gdzie donald ma go w garsci....porazka gratulacjie popierajcie sie dalej P.O.jeby
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów