📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
porażka jak chuj pracować w kinie. człowiek zarabia tyle że ledwo starczy na wegetacje gdzieś głęboko pod lodem
szczecin, szczecin... aaaa... to taki lepszy śląsk na lewej górze mapy...
Pomijając pedała nożownika to o jakich wrażeniach mowa?
"Normalny czy ulgowy?" "Zaproponuję duży napój za 3zł więcej"
"Normalny czy ulgowy?" "Zaproponuję duży napój za 3zł więcej"
W sam raz dla absolwentów europeistyki czy podobnego gówna
@bleblebator1 po europeistyce to w sam raz na wiceministra od cyfryzacji
Takie pierdolenie o Szopenie ale ktoś musi te prace wykonywać. Samo sie nie zrobi. Każdy zawód jest potrzebny. Nawet kurestwo.
Szkoda tylko że w naszym kraju przeciętnego pracownika na niższym szczeblu traktuje się bardzo zle a płaca to jakieś zło konieczne. Coraz częsciej słyszę że nawet ukraińcy nie chca pracować w PL. To przykre dla nas zyjących w tym kraju, że takie mamy traktowanie pracowników. Mam tutaj na myśli rodaków bo na temat przybyszy ze wschodu wole nie pisać.
Nie da sie ukryć że 500+ zrobiło swoje. W rodzinach wielodzietnych nierzadko rodzice wolą pierdolnąć robotę i brać od Państwa. A wiem z pierwszej reki bo kilku znajomych ma swoje firemki i szuka do dzisiaj ogarnięętych ludzi do roboty.
Szkoda tylko że w naszym kraju przeciętnego pracownika na niższym szczeblu traktuje się bardzo zle a płaca to jakieś zło konieczne. Coraz częsciej słyszę że nawet ukraińcy nie chca pracować w PL. To przykre dla nas zyjących w tym kraju, że takie mamy traktowanie pracowników. Mam tutaj na myśli rodaków bo na temat przybyszy ze wschodu wole nie pisać.
Nie da sie ukryć że 500+ zrobiło swoje. W rodzinach wielodzietnych nierzadko rodzice wolą pierdolnąć robotę i brać od Państwa. A wiem z pierwszej reki bo kilku znajomych ma swoje firemki i szuka do dzisiaj ogarnięętych ludzi do roboty.
@tarcer123 Nikt nie chce zasuwac za najnisza stawke, (o chlebie i wodzie) w przyslowiowej firemce rozwozacej knysze po miescie bez zadnych perspektyw rozwoju.
Cytat:
@bleblebator1 po europeistyce to w sam raz na wiceministra od cyfryzacji
Ale o którym piszesz, andruszkiewicz czy trzaskowski? Obydwoje ukończyli to samo
Cytat:
Psttt... powiem ci w zaufaniu jaka jest przyczyna takiego stanu rzeczy. Tylko się nie wygadaj. Ta przyczyna to
kurwa sieją tym plakatem aferę na szczecińskich forach i szukają afery i widzę, że tu też dotarło. Otóż plakat wisi od około roku, ale, że zajebali ciepłego nożem to teraz ktoś zauważył i szuka afery na siłę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów