Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Ogłoszenie
pumba • 2013-04-22, 15:10
Kolega podesłał mi zdjęcie ogłoszeń, które pojawiają się w jego okolicy. Nie wiem czy to prowokacja, czy tak zjebani ludzie naprawdę istnieją....

Swoją drogą czekam tylko aż ludzie dowiedzą się kto to rozwiesza.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
alveanerleo2 2013-04-22, 15:26 50
Z odsunięciem postsolidarnościowych skurwysynów to się zgadzam, bo to komuch jeden w jeden. Ale za taką gadkę o Niemcach facet powinien zostać odwiedzony przez grupkę narodowców.
Zgłoś
McMenel 2013-04-22, 16:09 7
Popieram. Ostatnie lata pokazały iż polskim politykom zależy jedynie na władzy a nie na dobrobycie zwykłych obywateli. Wszystkie polskie opcje polityczne są gorszym złem niż proponowane przekazanie władzy nad krajem Niemcom.
Zgłoś
Svetlan 2013-04-22, 16:22 2
"Printed in Germany" Mówi wszystko
Zgłoś
k................z 2013-04-22, 16:52 3
Wy chyba gorzkiej ironii nie rozumiecie... Przecież to ręce opadają...
Zgłoś
1................0 2013-04-22, 17:31 12
Ruchalbym polki i zarabial w euro. Jestem za.
Zgłoś
pumba 2013-04-22, 20:07
acidiusz napisał/a:

Ruchalbym polki i zarabial w euro. Jestem za.

wyjdz i nie wracaj
Zgłoś
J................r 2013-04-22, 20:57 5

Jedyny sluszny przywodca narodu!
Ukochany wodz Kim Kacza Fi !!
Ura! Ura! Ura!
Zgłoś
S................a 2013-04-22, 21:05 4
Uwierzcie ze nie byloby to zle rozwiazanie... geschrieben in deutschland
Zgłoś
p................i 2013-04-22, 21:21 5
niemiecki pracodawca lepiej traktuje polaka niz polski prywaciaz swojego rodaka w PL ktorego dyma na wszystkim i placi mu 1200 za prace na 4 brygady bez urlopu a za l4 wywala na zbity pysk
Zgłoś
Biker50 2013-04-22, 21:25 1
Cytat:

Popieram. Ostatnie lata pokazały iż polskim politykom zależy jedynie na władzy a nie na dobrobycie zwykłych obywateli.

Ostatnie lata??? A kiedy było inaczej?? Może kurwa za komuny?? Wtedy wszystkim zależało na dobrze obywateli?? Chyba są dwie różne Polski i ja mieszkam w tej drugiej.
Zgłoś
jedrzej152 2013-04-22, 21:46 1
@ Biker50 kurwa urodziłeś się w 84r jak "komuna" się skończyła miałeś ZALEDWIE 5 lat. CO TY KURWA MOŻESZ WIEDZIEĆ?

Gówno było a nie komuna - socjalizm to nawet nie 30% prawdziwego komunizmu. Człowieku na chuj zaczynasz temat o którym nie masz pojęcia. Ludzie wyrzucali więcej żarcia do koszy na śmieci niż Ci się wydaje. BYLI SZCZĘŚLIWI. Kocham ludzi którzy twierdzą, że "komuna" była chujowa, a tak na prawdę nie doświadczyli jej - BO ICH JESZCZE NA ŚWIECIE NIE BYŁO!

Fakt wszyscy kradli - ale każdy miał. Myślisz że jeżeli taki prezes AmberGold odjebał by taką misje za czasów socjalizmu w Polsce to by się z nim tak pierdolili?
Zgłoś
A................j 2013-04-22, 21:57 2
A ja bym chciał referendum w moim mieście (Szczecin) o przyłączenie do Niemiec. Tylko za jakieś 10-15 lat, kiedy starsze pokolenie się skończy a zadecydują trzeźwo myślący ludzie. Bo kto woli harować za psie pieniądze, brać kredyty na całe życie, w perspektywie mieć brak jakiejkolwiek emerytury (nawet do OFE się bandycki rząd dobiera), kupować za te same pieniądze towary marnej jakości itp. Pomijam już szczających meneli w centrum, śmierdzące autobusy i sklepy, absurdalne przepisy (szczególnie administracyjne, chociaż drogowe też są pikne), ludzi którzy tylko patrzą jak tu oszukać, ukraść i są z tego dumni - i tak można w nieskończoność.

Szkoda miasta, bo się tylko marnuje pod polskimi rządami.
Zgłoś
t................o 2013-04-22, 22:00 1
alveanerleo2 napisał/a:

Z odsunięciem postsolidarnościowych skurwysynów to się zgadzam, bo to komuch jeden w jeden. Ale za taką gadkę o Niemcach facet powinien zostać odwiedzony przez grupkę narodowców.

I gdzie tu wolność słowa?
Zgłoś
J................l 2013-04-22, 22:03
Hmm najlepiej się odłączmy od wszystkich mocnych i bogatych, zostając sami dla siebie i będziemy mieć tutaj drugą Koreę. Hmm a koleś co tą kartkę przykleił to trochę chyba jest nie na bieżąco, bo Niemcy już trzęsą UE więc też naszym krajem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem