W Hiszpanii (prowincja Zamora) rolnik próbował ratować plony i ledwo sam uszedł z życiem.
W Hiszpanii (prowincja Zamora) rolnik próbował ratować plony i ledwo sam uszedł z życiem.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rolnik próbował ratować plony i ledwo sam uszedł z życiem.
proszę o dodatkowe wyjaśnienia, jak próbował uratować plony? chyba że to jakaś pojebana zagadka?
proszę o dodatkowe wyjaśnienia, jak próbował uratować plony? chyba że to jakaś pojebana zagadka?
Pewnie chciał przeorać, ale przy takim ogniu, to musiałby być bardzo szeroki pasek, na kilka przejazdów. Tak bredzę, nie znam się na rolnictwie, ale to jedyne logiczne wyjaśnienie, według mnie oczywiście.
Spychając ziemię i tworząc rodzaj buforu między ziemią, a plonami (przestrzeń bez łatwopalnego zboża). Halman jesteś tak z natury zjebany, czy coś się wydarzyło strasznego w twoim życiu?
Spychając ziemię i tworząc rodzaj buforu między ziemią, a plonami (przestrzeń bez łatwopalnego zboża). Halman jesteś tak z natury taki zjebany czy coś się wydarzyło strasznego w twoim życiu?
tak uzyskałem samoświadomość i wygram z tobą za każdym razem w szachy w trzech ruchach ale ludzie są dla mnie wciąż jakaś pojebaną zagadką do rozwiaznia.
liczył, że się ogień kombajnu przestraszy...
liczył, że się ogień kombajnu przestraszy...
Gdzie Ty tam kombajn widzisz?
Niektórzy są ślepi i masz rację rolnik chciał przeorać pas ziemi. Przy takim wietrze całkowicie bez sensu, przecież to słoma, las to można jeszcze próbować gasić ale słomę?
Co to jest, jakaś koparko ładowarka? Bo jeśli tak, to moja teoria z oraniem jest chuja warta, myślałem, że traktorkiem popierdala, bo się nie przyjrzałem.
Co to jest, jakaś koparko ładowarka? Bo jeśli tak, to moja teoria z oraniem jest chuja warta, myślałem, że traktorkiem popierdala, bo się nie przyjrzałem.
Koparko ładowarka, ale cel tego zabiegu jest taki sam jak wyżej napisałeś.
tak uzyskałem samoświadomość i wygram z tobą za każdym razem w szachy w trzech ruchach ale ludzie są dla mnie wciąż jakaś pojebaną zagadką do rozwiaznia.
Zakładając, że nie wie co to mat szewski. Nie mniej i tak mało prawdopodobne.
Coś się nam powoli odklejasz, skoro nawet Pantilion to zauważył. Chuj mnie to obchodzi w sumie.
Jak chcesz to można pyknąć partyjkę na chess.com, albo gdzie indziej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów