📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
wkurwiający, przemądrzały opis filmiku.
dwa pasy i ograniczenie 50...
To właśnie polaczki. Ja jeżdzę ZAWSZE zgodnie z ograniczeniami i nie mialem jeszcze niebezpiecznej sytuacji, chyba ze zajezdzaly droge chamy w bmw czy cos takiego.
Polaczki nie potrafia jezdzic. Deal wiht it. Sa po prostu za glupi na zrozumienie PRAWA.
Polaczki nie potrafia jezdzic. Deal wiht it. Sa po prostu za glupi na zrozumienie PRAWA.
@up, hehehe, leming Każą ci jeździć 15 km/h i trąbić co 8 sekund to pewnie też będziesz to robił. Co do "chamów z BMW" to weź się pierdolnij w łeb. To że nie każdy ma ochotę jeździć gównianym samochodem to nie znaczy że od razu należy do określonej grupy.
Tam jest chujowy, ostry zakręt a wcześniej całkiem długa prosta (co prawda ze światłami, ale jak trafisz na zielone to nie ma dużej różnicy) - na filmikach tego nie widać ale te auta właśnie z niego wyjeżdżały. Nawierzchnia nie jest najgorsza ale jak złapie lekki mróz to ślizgawka się wszędzie zrobi, tam jest idealne miejsce, żeby wpaść w poślizg i wcale nie trzeba zapierdalać.
Co do opisu filmu to jak już wspominali wyżej - chujowo napisane.
Co do opisu filmu to jak już wspominali wyżej - chujowo napisane.
Gharotief napisał/a:
To właśnie polaczki. Ja jeżdzę ZAWSZE zgodnie z ograniczeniami i nie mialem jeszcze niebezpiecznej sytuacji, chyba ze zajezdzaly droge chamy w bmw czy cos takiego.
Za polaczków chuj Ci w dupę nygusie
Całkiem fajny tor do driftu w tym Krakowie - fajnie, że bawią się nie tylko maczetami
Niektórym to się wydaje, że są Kubicą, ale oni mu do pięt nie dorastają. W końcu nikt nie potrafi tak pięknie się rozbijać.
Jestem ekspertem. To się dzieję dzięki polemu siłowemu. Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów