18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KotSmierci 2015-03-23, 0:48
story? ktos cos?
Zgłoś
Severhinio 2015-03-23, 0:55 76
@gajin
Ojciec jest bezsilny, bo mimo przytłaczających dowodów sąd pozostaje nieugięty i konsekwentnie daje znać, że matka, choćby dziecko katowała to jednak matka i generalnie j***ć prawa ojców. W związku z tym ani trochę nie dziwię się publikacji nagrania w internecie, to akurat na dwuletnie żadnego wpływu nie ma. A jeśli dzięki temu taka sprawa może nabrać rozgłosu to jest to jak najbardziej usprawiedliwione działanie kochającego ojca. "Gówniarz narozrabiał to dostał wpierdol" jesteś głupi czy tylko udajesz? Dzieciak ma 2 lata i 7 miesięcy. Cokolwiek by nie zrobił to maksymalną karą jaką może dostać jest lekki (taki żeby wiedział, że źle zrobił a nie żeby na tyłku nie mógł usiąść) klaps w tyłek, a nie napier******e go po głowie. Jeśli to cię nie przekonuje to współczuję twoim przyszłym dzieciom...

Dodam tylko, że ten ojciec ma prawo do dwóch widzeń z dzieckiem w ciągu tygodnia, po 4 godziny każda i to w obecności kuratora, za którego płaci 2 tys. złotych (!) więc jakakolwiek manipulacja z jego strony nie chodzi w grę.

Chory kraj.

"dwuletnie dziecko" w czwartym wersie
Zgłoś
hejcior 2015-03-23, 1:14 22
gaijin napisał/a:

[...], śmieję się po prostu z sadoli, którzy popierają bicie dzieci a potem się oburzają, że dzieje im się jakaś krzywda

Wiele osób, podobnie jak ty jak widać, musi nauczyć się rozróżniać klapsa od maltretowania dziecka.
Zgłoś
H................g 2015-03-23, 2:00 38
Nie no kurwa, mogę oglądać zwłoki, baby z penisem, samobójców, ale ni chuja nie dam rady obejrzeć tego filmiku. Czy ja aż tak słaby jestem, że takie emocje we mnie budzi cierpienie małego dziecka?
Zgłoś
d................8 2015-03-23, 2:09 8
@up budzi, dlatego, że dziecko jest niewinne, bezbronne, najbardziej cierpi. A nie pomyśleliście, że w naszym wspaniałym kraju prawa, ojciec wrzuca to do sieci żeby spróbować wszystkich metod na odebranie tej pseudo matce dziecka?
Zgłoś
W................. 2015-03-23, 2:10 16
@Severhinio Powiem Ci, jak ja to widzę, ale jestem tylko laikiem. Moim zdaniem tutaj nie jest sprawa dla sądu w już toczącym się postępowaniu o prawa rodzicielskie, tylko ojciec powinien przynajmniej dwukrotnie pojechać z posiniaczonym dzieckiem na obdukcję lekarską (w towarzystwie kuratora), a po drugim zdarzeniu (niestety, dziecko musi to ścierpieć) na policję i złożyć PISEMNE zgłoszenie z art. 207 kk, podając przynajmniej 2 udokumentowane wypadki oraz składając zeznania dotyczące kilku innych. Taki materiał dowodowy pozwoli wprowadzić środek prewencyjny w postaci zakazu kontaktów z matką do czasu uprawomocnienia się wyroku w sprawie karnej, co de facto przełoży się na tymczasowe przekazanie opieki nad dzieckiem ojcu (powinni w tym w miarę możliwości wziąć udział także jego rodzice, należy złożyć wraz z wnioskiem opinię środowiskową na temat ojca i rodziców, którą można uzyskać od dzielnicowego, przydatne też byłyby zeznania pisemne sąsiadów, opinia z pracy itp.). Następnie, należy złożyć do toczącej się sprawy o prawa rodzicielskie lub prawo do opieki wniosek o wstrzymanie tego postępowania do czasu uprawomocnienia się wyroku ze sprawy z art. 207 kk., a następnie dołączyć wszystkie akta do tamtej sprawy.
Zgłoś
HooliganRR 2015-03-23, 2:15 4
Kurwa mać, szkoda dzieciaka i samego ojca.. Życzę powodzenia:)
Zgłoś
jacobss76 2015-03-23, 2:42 19
pisałem komentarz dobre 30 min, jednak usunąłem. po chuj to komentować skoro sprawa jest jasna. Kto ma jakieś wątpliwości co do tego materiału gdzie słowa płacz i mocno widoczne siniaki dziecka będą na pewno jedynym wystarczającym dowodem na ukaranie tej szmaty gdzie normalni ludzie najlepiej by ją wyśmiali, wytykali i opluwali publicznie przed spaleniem kurwy żywcem, ten jest debilem.

Śmieszy mnie ta cała "sadolowa" społeczność. Typowa pojebana rywalizacja o więcej piw, a jest to dowód na to że jebane lamusy próbują znaleźć dowartościowanie w internecie, że ktoś ich doceni, że zaśmieją się z ich pseudo żartów, że znajdą tu kolegów. Jak widać, nie odróżnia się już dzisiaj czarnego humoru, i jest to niestety przykre. Cieszy mnie fakt że potrafię odróżnić na tym świecie normalnych od nienormalnych gdzie Ci nienormalni nie mają kurwa pojęcia że istnieje ktoś taki jak nienormalny a co dopiero normalny.

Jebać tą waszą Tolerancje, a w szczególności ludzi szarego marginesu którzy sami się tam doprowadzili. Chuj by strzelił te popierdolone czasu, ta jebana manipulacja ludźmi przez media, te pojebane subkultury pochłaniające normalnie myślące jeszcze dzieci, te wszystkie patologiczne gimnazja gdzie nauczyciele są tępieni, ten pojebany system prawny, karny, polityczny, "demokracyjny", gospodarczy, edukacyjny i mógłbym tak kurwa wymieniać w nieskończoność, ale kurwa największy CHUJ w dupe takiej szmacie która krzywdzi własne dziecko i próbowała w taki sposób je wychowywać.

Dokąd ten kurwa Świat zmierza..

aha i jeszcze jedno, to Wiara na tej ziemi zachowuje tych normalnych
i tylko to
Zgłoś
Chaotic 2015-03-23, 2:42 14
Mogę oglądać najgorsze perwersy na tym portalu i jak ludzie giną na miliony wymyślnych sposobów i mnie to nie rusza ale przy tym filmiku aż mi łzy stanęły w oczach.. Strasznie mi szkoda tego szkraba bo nic nie zrobił a na samym starcie będzie już miał uraz psychiczny przez tą zasraną kurwę.. A w samych słowach ojca było tyle miłości do dzieciaka, że nie mogę sobie wyobrazić żeby to było zmontowane na jego korzyść.. Tej szmacie należy się 10 lat codziennego wpierdolu do nieprzytomności. To by ją nauczyło, że tak się kurwa nie robi.
Zgłoś
1337get 2015-03-23, 3:01 24
kih0n napisał/a:

Prawa i tak dostanie matka, choćby ćpała, dupy dawała, chlała i biła dziecko.
Zna ktoś przypadek że to ojciec dostał prawa rodzicielskie a matce zabrano?

Ja znam. Mój przypadek. Ja miałem 14 lat a siosta 9, matka wyjechała za granicę "do pracy" a następnie wróciła do Polski po 2óch latach układając sobie życie na nowo i chcąc żebym zamieszkał wraz z siostrą u niej. Ja i siostra postanowiliśmy zostać z ojcem. Oczywiście rozprawy, psycholodzy, miesiące postępowań. Wyrok - dzieci zostają z ojcem, matka alimenty Ojciec był dumny ze swojej wygranej, jako jednemu z niewielkiego procentu w Polsce udało mu się wygrać bój o dzieci z matką, możliwe że to w większości zasługa świetnego adwokata który kosztował go 2-3 średnie krajowe i który renomę miał ponoć taką, że sędziowie trzęśli się na jego nazwisko. W każdym razie - jest to możliwe.
Zgłoś
Nikodem_Szulcc 2015-03-23, 3:14 3
Ten film niedlugo bedzie na glownej medialnej w Polsce... i dobrze.

Kurwa, życze filmowi znalezienia sie na głownej medialnej w Polsce. Bo jestem ciekaw jak to co to i o co tu chodzi.
Zgłoś
ElektrykElektronik 2015-03-23, 4:11 8
Słychać jaki ojciec jest bezradny, to jest smutne, dziecko bardzo biedne, gdzie my żyjemy żeby matce tak odp**rdalało ?
A czego TVN nie pokazuje, widać na tym filmiku.
Wy jak barany wszędzie doszukujecie się nieścisłości. Tak pewnie wynajął ku***a karła żeby odegrał tą scene.
Pokazać wam zdechłego pieska. "O jaki biedny on jest"
Pokazać wam autentyczne cierpienie i strach małego przed mamą z którą nawiasem mówiąc musi przebywać nawet jeśli go bije. "A ch*j fejk"
Prawdopodbnie nie, a nawet jeśli to nie myślcie że tak sie nie dzieje.
Ilu z was ma w ogóle dziecko, i nie rusza go to nagranie ? Jestem ciekaw
Zgłoś
Jules_Winnfield 2015-03-23, 6:30
O tam poco zawisnąć? Sprzedać tym pojebom od ISIS, byla by gwałcona non stop a jak im by się znudziła był by dobry materiał na harda
Zgłoś
Kelus 2015-03-23, 6:36 4
Jakieś namiary na tego szewca?
Zgłoś
dyfer080 2015-03-23, 7:32
Pojebany tatuś liczy na lajki ?! Zrób obdukcję, zgłoś na policji a nie szukasz sensacji na sadolu !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem