Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A słyszałeś kiedykolwiek debilu o czymś takim jak wszechstronność i "człowiek renesansu"? Byś się zdziwił, ale na treningi MMA czy boksu chodzą nawet informatycy, by uprawiać sport rekreacyjnieGnój 2+2 policzyć nie będzie umiał, ale za to będzie umiał prześladować białe dzieci w szkole.
Do jakich wy kurwa szkół chodziliście? Specjalnych? Do poprawczaka? Raz w szkole (a w zasadzie po szkole) się biłem i serio uważam że jest jakieś tysiąc wartościowszych rzeczy do nauki dla gówniarza od napierdalania się.
A później płakał w kącie, że go biją tak jak ty? Już starożytni Grecy uważali, że piękny ma być nie tylko umysł, ale także ciało.
Normalni ludzie ani się nie biją ani nie płaczą, tylko zgłaszają pobicie na policję.
A później płakał w kącie, że go biją tak jak ty?
Nie kazdy musi trenować sztuki walki. Lepiej dobrze zarabiać i opłacić paru bezmózgów, żeby zrobili co trzeba. Pytania?
Po pierwsze, oczywiście to jest dobre, chłopak ma umieć co nieco już od najmłodszego, zawsze się tam w podstawówce poszarpie z rówieśnikami to już wiesz że z twojego syna ciota nie wyrośnie.
Po drugie, nikt nie stwierdzi że wyrośnie na przestępce przez te praktyki... Wyrośnie na przestępce bo jest po prostu czarny
mistrzu kurwa
Co jak co i tak nie będzie później co zbierać.
Ktoś postrzeli z gnata bądź kosa w żebra i koniec dobrego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów