📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jakbym miał tak brzydką żonę/ dziewczynę to też bym się na wszystko wkurwiał.
Ale, że to rurkersi to nawet jestem po jego stronie
Ale, że to rurkersi to nawet jestem po jego stronie
Gówno prawda, jebany hamerykański grubas im zazdrościł, sam chciał jeździć, ale pierwszy kontakt z deską skończył się utratą jedynek i obiciem grubej hamburgerykańskiej dupy. Zlał ich pod pretekstem takim, że niszczą asfalt.
Czytałem o tym ... o.O
Czytałem o tym ... o.O
Obudził się, zobaczył dupsko żony, wkur..ił się a że jej zaj...ć nie mógł to wyskoczył na pierwszego jaki się nawinął ... a że rurki to nawet dobrze wyszło.
popierdoleni brytyjczycy, co mówią jakby kalafior wpierdalali...
jak dla mnie dziad to jebany chuj i tyle, pojeździć leszczom nawet nie da, pierdolony angol :F
buszta2 napisał/a:
Też by mnie wkurwiało jakbym na kacu musiał słuchać plastikowych popierdułek pod domem. Na skate park wypierdalać.
taaa... bo lepiej kurwa w domu siedzieć przed kompem i piwska pić..pozdrawiam kolegę
Zgromadzenie cebulactwa na sadolu. Ludzie ogarnijcie dupy i przestańcie wszystko dookoła hejtować, ja rozumiem że taka mentalność naszego narodu, ale do kurwy nędzy, to źle że młodzi wychodzą na powietrze i zażywają kurwa odrobimy ruchu? Kij z tym że komuś się to nie podoba, jak się kurwa nie podoba to zamknąć się na chacie w pokoju i skręcić blanta lub otworzyć browara i napierdalać w lola. Tyle, dziękuje.
Mają mieć wybaczane chamstwo, bo młodzi czy bo nie siedzą w domu? Słyszałaś dźwięk kółek na betonie? To weź go sobie puszczaj w pętli po kilka godzin dziennie. Ciekawe ile wytrzymasz. O niszczeniu murków nawet nie wspomnę...
CiociaSmiglo napisał/a:
Zgromadzenie cebulactwa na sadolu. Ludzie ogarnijcie dupy i przestańcie wszystko dookoła hejtować, ja rozumiem że taka mentalność naszego narodu, ale do kurwy nędzy, to źle że młodzi wychodzą na powietrze i zażywają kurwa odrobimy ruchu? Kij z tym że komuś się to nie podoba, jak się kurwa nie podoba to zamknąć się na chacie w pokoju i skręcić blanta lub otworzyć browara i napierdalać w lola. Tyle, dziękuje.
Milcz cioto jeżeli nie masz do powiedzenia niczego mądrego. Tu nie chodzi o zakaz aktywności fizycznej ale o przeszkadzanie innym. Gary umyłaś?
powinni mu porzadnie wjebac, ahhhhhhhh
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów