Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
taaa... bo lepiej kurwa w domu siedzieć przed kompem i piwska pić..pozdrawiam kolegę
Nie siedzę w domu jeśli mam wolną chwilę od pracy i rodziny to wsiadam na quada i jadę w las a nie pod oknami komuś hałasuję. Proste że młodzież musi się wyszaleć ale po to budują miejsca do tego przeznaczone. I może zgrzeszę ale piwa nie lubię stanowczo wolę wyborową.
Zgromadzenie cebulactwa na sadolu. Ludzie ogarnijcie dupy i przestańcie wszystko dookoła hejtować, ja rozumiem że taka mentalność naszego narodu, ale do kurwy nędzy, to źle że młodzi wychodzą na powietrze i zażywają kurwa odrobimy ruchu? Kij z tym że komuś się to nie podoba, jak się kurwa nie podoba to zamknąć się na chacie w pokoju i skręcić blanta lub otworzyć browara i napierdalać w lola. Tyle, dziękuje.
Co w z tym cebulactwem macie? Nie kapuje tego. Ty też ogarnij dupę bo większość tutaj wrzuca głównie na to że kolesie w rurkach zapierdalają, i za co kolwiek wpierdol im się należy (w sensie za bycie metroseksualną ciotą). Druga sprawa jest taka że widzisz co jest na filmiku, a nie wiesz co kolesie robili poza filmikiem, więc lepiej wróć do kuchni, a myślenie i ocenianie zostaw tym którzy nie tylko o ilości płynu który muszą użyć do umycia naczyń, myślą.
Najgorsze w starych ludziach jest to jak zapomną jak to jest być młodym.
Co do filmiku to ja czekałem aż któryś zajebie temu staremu pajacowi deską w łeb i wgniecie go w asfalt.
Co w z tym cebulactwem macie? Nie kapuje tego. Ty też ogarnij dupę bo większość tutaj wrzuca głównie na to że kolesie w rurkach zapierdalają, i za co kolwiek wpierdol im się należy (w sensie za bycie metroseksualną ciotą). Druga sprawa jest taka że widzisz co jest na filmiku, a nie wiesz co kolesie robili poza filmikiem, więc lepiej wróć do kuchni, a myślenie i ocenianie zostaw tym którzy nie tylko o ilości płynu który muszą użyć do umycia naczyń, myślą.
Pozdro jeśli jesteś tak ograniczony że nie potrafisz zaakceptować ubioru innych. Jakoś kurwa nie zauważyłam żeby osoby na tym filmiku wyglądały jakoś szczególnie tragicznie, poza tym skoro już zaczynamy hejt na rurki, równie dobrze mogłabym zacząć jeździć teraz po dresach, ale kurwa po co. Nie moje życie nie moja sprawa, niech sobie chodzą w rurkach czy w czymkolwiek innym co mnie to kurwa obchodzi. Tak samo teksty o kuchni czy zmywaniu naczyń stało się tak nudne i wałkowane że aż mi się srać zachciało. Pozdrawiam również Twoją przyszłą żonę, chciałabym zobaczyć na własne oczy jak zamykasz ją w kuchni i walisz do niej takimi tekstami. Dobra, koniec wywodów bo żem się wkurwiła.
Moja racja jest mojsza niż twojsza, bo moja racja jest najmojsza- to ich główne hasło.
Jak już napisałem najśmieszniejsze jest to że uważają się oni za prawicowców pomimo że ich poglądy jako żywe są wyjęte z komuny i społeczeństwa klonów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów