📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
przynajmniej 1 dziecko to chłopak... ufff. a jak by były 4 baby w domu!? i dziwić się, że liczba samobójstw rośnie btw. gumki nie kosztują wiele a dzięki nim kupimy sobie dobre auto , zamiast wydawać kasę na bachory, które i tak nas oleją na starość...
co przejebane ? Dzieci to najpiększniejsze i najlepsze co mogło mnie w życiu spotkać...i kurwa jestem sadolem z dziećmi ( i nie raz są bardziej sadystyczne niż banda pizdusiów z kwejka na tym portalu )
mnie tez to czeka matko bosko badzcie ze mna chlopaki
i 3majcie huja na uwiezi nie ruchac jest lepsze niz przechdozic przez to
i 3majcie huja na uwiezi nie ruchac jest lepsze niz przechdozic przez to
Myślałem, że któreś pierdolnie głową o kant stołu :<
Niech się cieszy ,że przed kompem nie siedzą
Jesteście niedorozwojami czy jak? Gdyby Wasi rodzice myśleli tak jak Wy teraz to nie było by Was na Świecie. Może z dziećmi bywa ciężko ale bez nich nie ma rodziny. Także czym więcej Nas polaków tym mniej w kraju narodów wielodzietnych czytaj. cia......) Także Polacy do dzieła: rozmnażajcie się
Z dziećmi jest jak ze szczeniakami. Najpierw chodzą i srają, szczają po pokojach i meblach, niszczą i działają na nerwy. Ale potem ze szczeniaka wyrasta pies, i jeśli umiało się go wychować to będzie przyjaciel na całe życie, najlepszy.
A jak się nie umie wychowywać to ani psa ani dzieci lepiej nie mieć, bo to albo na starość zagryzą albo ograbią z resztek emerytury i w będą jedzenie na widłach podawać w stodole.
A jak się nie umie wychowywać to ani psa ani dzieci lepiej nie mieć, bo to albo na starość zagryzą albo ograbią z resztek emerytury i w będą jedzenie na widłach podawać w stodole.
@pez1986
A nie zastanawiałeś się że może gówno kogoś to obchodzi co ktoś myślał jak nas robił? To byli Oni, nie My. Nie każdy musi sie jarać bachorami, a rodziny wielodzietne to 90% patolka. Jak już tak martwisz się naszą demografią to rób i wychowuj, ale innym nie każ, bo może ktoś woli lepszym autem pojeździć niż dziecko utrzymywać
A nie zastanawiałeś się że może gówno kogoś to obchodzi co ktoś myślał jak nas robił? To byli Oni, nie My. Nie każdy musi sie jarać bachorami, a rodziny wielodzietne to 90% patolka. Jak już tak martwisz się naszą demografią to rób i wychowuj, ale innym nie każ, bo może ktoś woli lepszym autem pojeździć niż dziecko utrzymywać
wystarczyłoby, żeby mój tata na mnie spojrzał i już bym wiedziała, że ma być spokój. ach, to wychowanie bezstresowe...
Pod koniec filmu pies tak samo jebnięty jak dzieci dołącza się do biegania
i tak opiekuje sie nimi lepiej niz ja bym potrafila
OJ tam oj tam, na pewno jest szczęśliwy, po prostu umie się wyłączyć, przydatna umiejętność w rodzicielstwie:D
Widać że chcący reklamować kondomy nie mają własnych dzieci
Widać że chcący reklamować kondomy nie mają własnych dzieci
Ktoś, kto ma co najmniej dwójkę małych dzieci, bardzo dobrze rozumie przesłanie tego filmiku. A wszyscy, którzy piszą o tym, że ma, co chciał albo jest głupi, bo nie używał gumek, po prostu nie mają dzieci.
Każdy człowiek ma czasem zły dzień, każdy potrzebuje relaksu w spokojnym otoczeniu. Tylko nie dzieci. I dlatego czasami, podkreślam - czasami - ma się rodzicielstwa dość i chciałoby się po prostu wyjść z domu i pójść na długi spacer do lasu. Ale co zrobisz, nic nie zrobisz.
Każdy człowiek ma czasem zły dzień, każdy potrzebuje relaksu w spokojnym otoczeniu. Tylko nie dzieci. I dlatego czasami, podkreślam - czasami - ma się rodzicielstwa dość i chciałoby się po prostu wyjść z domu i pójść na długi spacer do lasu. Ale co zrobisz, nic nie zrobisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów