18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Miruu 2018-07-25, 20:55 28
Mocny film.

Pieprzony skurwiel. Mam nadzieję, że kiedyś w przyszłości jej chłopak to zobaczy i zobaczymy piękny film na hardzi z dużą ilością krwi, krojeniem powolnym ciała na plasterki, oraz płaczem podstarzałego dziadka, który będzie przepraszał, łkał i mówił, że tylko wtedy żartował.

Do pieca z nim. Ale nie tak szybko, tylko baaardzo, baaardzo powoli.
Zgłoś
busku 2018-07-25, 20:56 28
Chuj że sadistic ale wpierdolilbym tatusiowi że drugiego dziecka już nigdy by nie "zrobił"...
Zgłoś
marmurowychuj 2018-07-25, 20:57 18
filetować chuja na żywca i posypywać solą!!! Nigdy nie zrozumiem jak trzeba być popierdolonym żeby robić takie coś małym dzieciom
Zgłoś
C................s 2018-07-25, 21:00 6
Jebana niedojda życiowa wyżywa się na dziecku...
Zgłoś
Loaloa 2018-07-25, 21:01 3
Gówniak widocznie sobie na klapsy zasłużył. Sadolowym tatusiom polecam przenosiny na kwejka.
Zgłoś
Azus 2018-07-25, 21:09 3
Tu nie ma nawet co komentować
Zgłoś
mygyry 2018-07-25, 21:15 69
Takie filmy są zajebiste, wydobywają całe pokłady skurwysyństwa jakie w nas siedzą, które chcielibyśmy przelać na oprawcę
Zgłoś
panorama 2018-07-25, 21:37 3
Karma nie śpi. Do widzenia na hardzie chuju.
Zgłoś
TB303 2018-07-25, 21:44 8
Się tak spinacie, a może to po prostu ich gra wstępna?
Zgłoś
remus6969 2018-07-25, 21:44 5
Sam mam syna w podobnym wieku. Coś we mnie pęka za każdym razem gdy takie coś widzę, a co dzień oglądam dla przyjemności Araby bez głów albo sałatkę brazylijską...
Zgłoś
Tradyt 2018-07-25, 21:50 1
To coś nie jest ojcem , jak to coś nazwać brak mi słów ... ale bym to coś z chęcią zneutralizował .
Zgłoś
szaman1991 2018-07-25, 21:51
Po chuja takie rzeczy robić, chyba tylko po to żeby sadole mieli co oglądać. Karma do każdego wraca czasami po latach.
Zgłoś
Wolfs_Stigma 2018-07-25, 22:08 5
@busku: co nie rozwiązuje problemu tego dziecka w ogóle.
@marmurowychuj: nie trzeba być popierdolonym by to robić. Za to nagrywanie a przed tym na pewno kadrowanie a wcześniej zamysł czynu z premedytacją, wymaga konsultacji z psychiatrą lub cęgami.
@Loaloa: nie.
@Azus: jest mnóstwo do komentowania. Np. technika uderzeń, kolor ścian...
@panorama, @szaman1991: karma nie istnieje.
@remus6969: nie widzę związku.
@Tradyt: to coś z pełną powagą i przekonaniem można nazwać: człowiek

chyba trochę mi się nudzi...

I am the reason your future suffers.
I'll find the way when all hope is gone.
I am the problem.
I am the solution.
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2018-07-25, 22:18 2

Let the fun begin.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów