📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oczywiście 'przypadkiem'
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
zbieram materiały na renowacje kamienicy, zdrapie ktoś jej z pyska ten kilogram tynku ? w sam raz na ściane będzie
Weź jeszcze silikon z cycków to będzie jak znalazł do uszczelnień w łazience.
zbieram materiały na renowacje kamienicy, zdrapie ktoś jej z pyska ten kilogram tynku ? w sam raz na ściane będzie
KieldW napisał/a:
Weź jeszcze silikon z cycków to będzie jak znalazł do uszczelnień w łazience.
Jakby jej odciąć łeb to będziecie mieli do tego pustaka w gratisie.
Już dzwonie do Bogusława Łęciny niech bierze papier 5setke i ciach ciach jako tako.
zbynekmaslanka napisał/a:
miła odmiana po ostanim wysypie kutasow
Zmień towarzystwo, chyba że lubisz takie zabawy z kolegami .
cycki sie pokazały i odrazu odruchowo pokazała gest obciągania. to nie przypadek
Flodzia napisał/a:
Zmień towarzystwo, chyba że lubisz takie zabawy z kolegami .
Ja nie lubie, ale ty pewnie tak. Myslisz ze ktos uwierzy ze jestes kobietą bo se tak kliknąłeś ?
Widzicie z tyłu te drzwi?
One mają więcej IQ od niej.
-Ernest Hemingway
One mają więcej IQ od niej.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów