📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Niby wszystko się zgadza ale chyba brakuje drugiej części gdzie 17 negrow bije białego
baronturbina napisał/a:
Kurczę, ładny oklep! Ale odkąd na tym portalu używa się zwrotu „czarnoskóry”?
Należę do wyjątków i nie jestem rasistą, bo rasizm jest jak murzyn, nie powinno go być.
trytodie napisał/a:
Należę do wyjątków i nie jestem rasistą, bo rasizm jest jak murzyn, nie powinno go być.
Hhahahha wiadomo że miejsce asfaltu jest na drodze.
No rudy zapunktował a jakiekolwiek wypominanie koloru włosów to rasizm.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Niby wszystko się zgadza ale chyba brakuje drugiej części gdzie 17 negrow bije białego
to była wcześniej, teraz biały dokonuje 17 egzekucji
W końcu dobre zakończenie
"Oklep na zasadach wymyślonych i stosowanych przez czarnoskórych." Nie prawda czarny bije do końca i nikt nie mówi stop, stop..
kernelstrong napisał/a:
"Oklep na zasadach wymyślonych i stosowanych przez czarnoskórych." Nie prawda czarny bije do końca i nikt nie mówi stop, stop..
Cóż, moglibyśmy się od czarnych jeszcze wiele nauczyć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów