jak kogoś interesuje więcej to wystarczy wpisać YEB1 w wyszukiwarkę
jak kogoś interesuje więcej to wystarczy wpisać YEB1 w wyszukiwarkę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak już kurwa zakładasz nowy temat to byś się kurwa postarał i wrzucił więcej zdjęć, a nie pisał że "jak kogoś interesuje więcej to wystarczy wpisać YEB1 w wyszukiwarkę"
temat założyłem bo to oko mi się spodobało, reszta jego twórczości jest trochę w innym guście, i dlatego nie ma więcej zdjęć, i kultury więcej chamie jeden
Menelowi z pierwszego komentarza i reszcie przykrych pizdeczek to samo proponuję:
sadistic.pl/joe-vaux-art-vt185868.htm
Krytyków sztuk to w necie na pęczki, jak ruchaczy modelek, fighterów kyokushin, miliarderów z jachtami w portach Antibes i tych co to w polszy po 10 tys zarabiają. Sami ludzie sukcesu.
Nie musisz jeden z drugim, koński zwisie, wykonać pracy lepszej niż ta w temacie, wystarczy, że narysujesz lepiej niż ja. Wtedy możesz sobie hejtować do woli mnie i wszelkie wstawiane posty o tej tematyce. W przeciwnym wypadku, japa w dupę i żreć kał.
A sama praca świetna, fotorealistyczne trójwymiary to apogeum techniki, trzeba lat, poważnych lat by wyćwiczyć odpowiednie wyczucie światłocieni i gradientów.
jak już kurwa zakładasz nowy temat to byś się kurwa postarał i wrzucił więcej zdjęć, a nie pisał że "jak kogoś interesuje więcej to wystarczy wpisać YEB1 w wyszukiwarkę"
Napisanie tego zjebanego posta wymagało z twojej strony dokładnie 43 razy (!) większej ilości kliknięć na klawiaturze niż gdybyś wpisał "YEB1" w google. Jesteś debilem.
Krytyków sztuk to w necie na pęczki, jak ruchaczy modelek, fighterów kyokushin, miliarderów z jachtami w portach Antibes i tych co to w polszy po 10 tys zarabiają. Sami ludzie sukcesu.
Nie musisz jeden z drugim, koński zwisie, wykonać pracy lepszej niż ta w temacie, wystarczy, że narysujesz lepiej niż ja. Wtedy możesz sobie hejtować do woli mnie i wszelkie wstawiane posty o tej tematyce. W przeciwnym wypadku, japa w dupę i żreć kał.
A sama praca świetna, fotorealistyczne trójwymiary to apogeum techniki, trzeba lat, poważnych lat by wyćwiczyć odpowiednie wyczucie światłocieni i gradientów.
Piwko za siarczysty komentarz i pytanko, robisz coś w tym kierunku jeżeli chodzi o rysunki czy raczej nie widzisz tego jako sposobu zarabiania na chleb?
Wpisałem to w wyszukiwarkę allegro i nic nie znalazło ! Za kłamstwa nie ma piwa !
Piwko za siarczysty komentarz i pytanko, robisz coś w tym kierunku jeżeli chodzi o rysunki czy raczej nie widzisz tego jako sposobu zarabiania na chleb?
Były czasy, w których trochę grosza się przytulało za robienie artów na ściankach w mieszkaniach i malowaniu aerografem samochodów, ale to zamierzchłe dzieje. Teraz czasem coś poskrobię sam dla siebie, jednak nie tak wiele jak kiedyś. Generalnie mam w teczce około 500 rysunków i obrazów a dorzucam coś raz za miesiąc, dwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów