Hinduska resocjalizacja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
klapkomania story ile to już lat
Kurwa tam w "przedziale pasażerskim" jest większy pierdolnik niż u nas w kiblach
Klapkiem go napierdala to na pewno go oduczy tego co zrobił albo nie zrobił jeśli ukradł powinni chuja patroszyc pół godziny nocny pociąg z miesem
Klapki terapia dla naszego rządu.
Ciekawe co by powiedział chołownia jakby dostał w pysk klapkiem?może by zapłakał?
Kłamcy i złodzieje przy korycie sponsorowanym przez nas chuj by to strzelił.pandemia też była i jebanie ludzi gdzie popadnie?
Dziś kurwa bez masek wszyscy chodzą.
Sorki nerwy mnie poniosły i nie na temat.
Jessy górą
Ciekawe co by powiedział chołownia jakby dostał w pysk klapkiem?może by zapłakał?
Kłamcy i złodzieje przy korycie sponsorowanym przez nas chuj by to strzelił.pandemia też była i jebanie ludzi gdzie popadnie?
Dziś kurwa bez masek wszyscy chodzą.
Sorki nerwy mnie poniosły i nie na temat.
Jessy górą
Klapkiem to nas pani za kare w przedszkolu odkładała.... To byly czasy....
Oni nie umieją... To taki brazylijski złodziej to by kradł i kradł u nich i dalej by kradł i niech biją.... Jak oni bić nie umieją.... No to lajcik to już gorsze razy tu widziałem na jakimś sadomaso na hardzie.
Lok napisał/a:
Klapkiem ???? A chój z taką terapią
Gdzie dechy?
Kiedyś klapki były drewniane...
Zwyczaj pozostał
Jakie to są pizdy z tymi klapkami, no nie moge...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów