Tak sobie pyrka rozgrzewkowo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Akcja od... ehh 18 minut jazdy. Uwaga spoiler: nie wyjebuje się
W Polsce by tak nie pojeździł ...
ha ha ha w 5:23 napis na drodze SLOW ps. chyba nie zauważył
Czy ma ktoś info jaka jest średnia ilość wypadków śmiertelnych w trakcie zawodów? Zawsze mnie to zastanawiało.
Ludzie tam startujący mają jaja, nie ma co...
Polecam oglądnąć "TT3D: Closer to the Edge" , u nas pod pedalskim tytułem "Motocykle 3D: Jazda na krawędzi".
Polecam oglądnąć "TT3D: Closer to the Edge" , u nas pod pedalskim tytułem "Motocykle 3D: Jazda na krawędzi".
Gumol w tym wyścigu zginęło 236 zawodników jak dotąd, o ile dobrze pamiętam. Liczba wypadków pewnie trzy albo czterokrotnie wieksza.
No ale wypadki jak już są to dość spektakularne, goście w wąskich zakrętach nie raz mają 200km/h. Był filmik gdzie autem WRC gość złapał ślizga w zakręcie i ledwo wybronił przy 160km/h, a oni na moto w tym samym mają 210-230km/h
ps. piwo za jakiś świeższy materiał niż ciągle te same ujęcia z kamery z innym podkładem i kolejnością
ps. piwo za jakiś świeższy materiał niż ciągle te same ujęcia z kamery z innym podkładem i kolejnością
Masakra, ile km/h oni zapierdalają? O.o
Przyznam, mi by odwagi nie starczyło. Piwo i podziw.
Przyznam, mi by odwagi nie starczyło. Piwo i podziw.
Średnia prędkość okrążenia na TT u najszybszych wynosi ponad 210km/h. To powinno wyjaśnić wszystko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów