📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Okręt vs Ocean 1:0
A swoją drogą to wcale nie trzeba oceanu, wystarczy prom do Szwecji. Jak źle pójdzie, to pół nocy będzie tak bujało że rzyganko obowiązkowe
A swoją drogą to wcale nie trzeba oceanu, wystarczy prom do Szwecji. Jak źle pójdzie, to pół nocy będzie tak bujało że rzyganko obowiązkowe
kurwa jaka to jest potega... wprawdzie wody sie nie boje, ale w powazniejszy rejs niz z Calais do Dover bym sie nie skusil...
Kiedyś na hel płynąłem w czasie dość dużych fal. Za pierwszym razem zbierało mi się na bełta, ale jak wracałem to już na było git.
Jedno z moich marzeń to praca na morzu, czteromiesięczne rejsy gdzieś w pizdu daleko i wyjebane na wszystko. Podobno chorobę morską ma każdy, ale to wyłącznie kwestia przyzwyczajenia, bo nie każdy ma styczność ze statkami na codzień.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów