18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
oksymoron
loveandpeace • 2015-12-02, 23:05
Co to jest oksymoron?
.
.
.
.
NieJestemPedałem@apple.com
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
myjek 2015-12-02, 23:07 1
loveandpeace napisał/a:

Co to jest oksymoron?
.
.
.
.
NieJestemPedałem@apple.com

Raczej :

NiEJeSteemPedalLLem@apPlee.cOm
Zgłoś
Recydywista 2015-12-02, 23:16
upupupup

oksymoron to cos z j. polskiego debile a nie jakies maile
Zgłoś
loveandpeace 2015-12-02, 23:27 7
Recydywista napisał/a:

upupupup

oksymoron to cos z j. polskiego debile a nie jakies maile

nie rozumiem cie, albo nie zrozumiałeś żartu albo twój komentarz miał być trollem.
Zgłoś
Ptoon 2015-12-02, 23:47 199
@up

Nie przejmuj się. Recydywista to gimbus, który świat opisuje w przedmiotach szkolnych. Widzi wiersz, list lub słowo oksymoron to myśli to musi być coś z polaka. Patrzy na gwiazdy, słońce, góry i stwierdza chuuujowe, bo facetka z przyry ma wąsy.
Zgłoś
Ferben 2015-12-03, 0:46 2
Nie ma to jak negowanie ludzi bogatszych od siebie. Chuj Ci do tego jaki kto ma telefon
Zgłoś
Recydywista 2015-12-03, 1:17
kurwa tylko 2 szczeniaki pod moim komentem;/ starzeje sie ;/
Zgłoś
Schabovy 2015-12-03, 1:24 1
Telefon jak telefon. Nie wstydziłbym się mieć coś od Apple, ale wydaje mi się, że płaci się tylko za markę.
Zgłoś
crotoan 2015-12-03, 9:29 15
Nie, nie płaci się za markę. Używałem wiele szajsungów opartych na Androidzie, aż w końcu się wkurwiłem i kupiłem iPhone'a 5, i nie mam problemów z zacinaniem itp itd. Osobiscie wkurwia mnie w polsce najazd na osoby, które kupują produkty Apple'a. Miałeś? Uzywałeś? Nie znam osoby która posiadając Maca i PC z Windowsem powie, że Mac jest gorszy. Popracuj chwile na obu platformach i zobaczysz.
Zgłoś
eunstachy 2015-12-03, 9:30 17
Schabovy napisał/a:

Telefon jak telefon. Nie wstydziłbym się mieć coś od Apple, ale wydaje mi się, że płaci się tylko za markę.

Tak to właśnie jest. Za każdym razem, jak słyszę że Apple chujowy, to pyatm się: a miałeś kiedyś ich telefon? Komputer?
Odpowiedź zawsze ta sama: Nie, ale brat teściowej która ma kochanka kiedyś miał i coś tam było nie tak i on mówi, że to chujowy sprzęt.

Niby apple taki chujowy a wszystkie laptopy zaczynają wyglądem kropla w krople przypominać MacBooki, windows robi to samo. O kurwa aktualizacja do 10 jest za darmo! Fajnie. A wasz chujowy apple już 4 system wypuszcza za free.

A żarcik całkiem śmieszny, trzeba umieć też śmiać się z samego siebie, więc leci piwo

Fuck Her Right in the Pussy.
Zgłoś
InnyName 2015-12-03, 9:42 1
nie znam osoby z apple która by narzekała w jakikolwiek sposób na sprzęty, mnie osobiscie nie stać na wywalenie 3700zł na telefon, ale jesli kogoś stać to czemu ma używać wiecznie zawieszonego samsunga ?

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
cys23 2015-12-03, 9:47 18
@schabovy

w większości, ale nie tylko. Już kiedyś pisałem, że najwięcej o applach szczekają ci, którzy nigdy ich nie mieli i nienawidzą ich głównie z powodu ceny. Fakt, apple dorabia się na idiotach, puszczając każdego roku nowy produkt z dodatkową literką, która oznacza polepszenie aparatu czy minimalnie zwiększoną szybkość procesora, a banda idiotów idzie i wymienie swoje srajfony 5 na 5s. Ale to nie jest wina producenta tylko owieczek które w to poleciały.

Moja żona ma starszego ajfona, 4 albo 4s, który ma już chyba 4 lata i śmiga jak ta lala i nie widziałem, żeby kiedyś się zawiesił (w przeciwieństwie do mojego sony gówna które co jakiś czas chwyta humory). Do tego jednego dnia zdecydował się wyskoczyć z ręki i poleciał z 5 piętra na betonowe schody. Pękł mu ekran, który wymieniłem sam w domu, a jak biegłem po niego na dół to jeszcze muzykę grał.
Sam mam ipada, który w porównaniu do innych tabletów po prostu miażdży system. Obsługa jest wchuj intuicyjna, szybka i wytrzymała maszyna (miałem przed tym samsungi, acery, lenovy i prestigio).
No a w robocie szefowa kupiła makbuki - napeirdalamy w fotoszopie - projektowanie, rysowanie, obróbka zdjęć fotomontaże no i muszę powiedzieć, że zwładają nacisk wchuj lepiej niż samsung czy toshiba które mam w domu. Tak, wiem, że za tą cenę mogę złożyć wchuj dobrego kompa z 40 rdzeniami i pierdylion ramu, ale nie zabiorę go w trasę jak lecę za granicę czy nawet do studia w mieście obok.
Ogólnie apple robi drogie ale dobre i wytrzymałe produkty do któych obsługi trzeba się długo przyzwyczajać. jak już to ogarniemy to śmigają jak ruskie samoloty nad syrią.
Napinaczom najbardziej chodzi o cenę - bo drogie, a za tą samą cenę kupie se 10 toszibów i 3 hp. Jak dla mnie różnica jest taka, jak kupić sobie peugeota czy audi. Mnie obecnie nie stać/szkoda mi hajsu na makbuka więc cieszę się ze swoich laptopów w domu, ale potrafię docenić ich wydajność w pracy. Napinaczaom, znawcom wszystkie i lokalnym, anonimowym recenzentomgo polecam pobawić się parę dni tymi produktami i dopiero potem oceniać. Acha, jeszcze na koniec torenty też już śmigają na aplach i praktycznie wszystko da się znaleźć.
Zgłoś
T0B1 2015-12-03, 9:53 1
Przeglądajcie se neta na tym zlagowanym Androshicie, nie każdego przecież stać na sprawny telefon

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
disturbed666 2015-12-03, 10:04
dla niekumatych, oksymoron to epitet sprzeczny
Zgłoś
Dreamer 2015-12-03, 10:23 12
@disturbed666 jak ktoś nie rozumie co to oksymoron to na pewno zrozumiał epitet sprzeczny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów